MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 16, 2013

USS : Madagascar

alamak ramai kata xpuas tengok gamba kt USS ek, saba ek korang tu baru mukadimah je haha..ada banyak zone nak kena share so setiap zone akan di asingkan dalam satu entry, jangan korang muntah dah la nengok gamba2 nanti ek...

lepas je lalu zone HOLLYWOOD, kami mula dari MADAGASCAR baru je nak jalan dah dahaga..singgah beli air coke $3.80 jangan la kali ngan duit kita nanti buat xmo minum xmo makan haha...redho je la dah kata bukan malaysia kan?tp kalau dah kali duit malaysia large coke rege dia RM9.50

memula tu singgah kat binatang yang berpelukan manja tu hehe port wajib amek gamba, selain dari kamera kita, situ ada pekerja USS standby ngan kamera diorang kot2 klw kita nak bli gamba yg diorang amekkan, so diorang bole tgl amekkan skali gamba kita sekeluarga.

dah abes amek gamba skali amrul g beli plak dah..gamba yang amek tu, rege dia dalam $20 skali ngan bekas dia tu.pastu q untuk naik a crate adventure mcm bot dia lalu dalam gua nanti dalam tu ada seme kerektor katon madagascar.memula kita xnak naik sebab dia tulis ibu mengandung xle naik tapi tanya staff diorang extreme ke game ni, diorang kata tak pon so kita pon q skali la naik.

dah abes naik bot tu naik plak king juliers beach party-go-round, ala2 mcm kat funfair tu naik kuda pusing2 tu kan, kali ni dia bukan stakat kuda seme binatang ada, pastu plak menda alah tu orang tu pon bole naik bukan budak je apa lagi kita pon tak sedar diri naik juga haha...

gamba family yang berpelukan manja puii hahaa...ni staff uss la yang suh hug each other!!
 gambo dah siap g bayo kat kaunter
 ada 2 gambo diorang snap so pilih yang ni la lawa skit
gamba size 6R ni harga dia $20 atau klw di convertkan kepada rm jadi RM49.80
haih..bab membazir ni memang amrul la..kalau kita sorry la nak beli haha dasar kedekut kan
q panjang juga, kita malas ikut sama q dekat amrul nk sampai kat bot kita masuk celah2 rantai haha..letih woo nak q lelama
.
menda nye tak adventure pon maybe dia xkasi ibu mengandung masuk sebab ada palang tutup kat perut kita so klw sape perut besar sure xlepas kan tepenyek plak bb
suke beday girl nih dapat adiah g uss

 perut kita kan kecik so ok je dia ttp palang tu jauh lagi nak smapai perut pon hehe
jauh gak bot tu ronda2 kat dalam ada la seme kerektor dalam madgascar
dah abes kita naik king juliers beach party-go-round plak
 hahah ibu mengandung tak sedar diri nak naik juga kan..dah amrul pon naik kita naik juga la
rugi la bayo memahai klw xnaik kan haha..lantak kan dah seme tua2 bangka pon naik kita naik la baru berbaloi baya! hahaha
 sian la kan..dulu masa kekecik xmerasa naik menda ni hehee


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ala nana, awat naik hat nenek tua tu ksian dia hahaha!
Best!!

eima said... [Reply to comment]

muka granny yg hang naik tu nampak terseksa ...hahaha

watyz said... [Reply to comment]

best nye la hai... :)

nape ko naik bakang nenek tu weh.. nenek tu x bantai ko ke?? kalo ikut karektor nenek tu dlm rela citer tu kan garang.... hahahha

lia said... [Reply to comment]

bukan muka mia jer nmpk super hepi... ko & amrul pon sama... suka aku nengok...

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

best utk anak-anak ekk :-)

mama tisya said... [Reply to comment]

nasibak perut kecik lg..kalo tk,tkleh nk tutup palang tu..mmg kt binatang org uss tu snap byk..tp kita p last kt sini...tisya dh kepenatan so mak bpk yg over posing... tk rmi yg king julien tu time kita p rmi..so beri keutamaan utk bdk2 tp kita dk dlm ala2 cawan tu...hah bli gmbr ada frame tu mmg mhl..tkpe amrul ada duit lebih..kita pn kedekut..tk bli pn..hehehe

juelee said... [Reply to comment]

naseb la org tu tak ppasan perot hehehhe... saya dulu bosan je masuk sini sbb gi ngan opismate lelaki je seme takde budak kecik nak layan... pastu ramai plak yg taknak naik rides sbb tak adventures kata deme... nyampah tol....padahal best je, dapat gak relexkan kaki

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang fun pegi USS ni :)

MRS. K said... [Reply to comment]

kesian betui aku tgk nenek tu hahaha.. aku suke je ride ni weh.. tapi basah skit kan

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg nampak best ni..pedulik org kata tua bangka naik granny tu...nampak muda jee..kkkikkikikk

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Hahaha tu je yg kosong sebelah mia nad
Naik juga a nenek tua

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Hahaha granny terseksa

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Hahaha tu je seat ksg sebelah mia bantai je la

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Memasing kembali ke alam kanak2 hahaah
Tua xsdar diri

Nana said... [Reply to comment]

@adianiez AIDA
Bukan utk anak2 je mak budak pon sonok

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
King julien tu xde org xyah q lama masuk tros naik hehehe
Dia kata nk wat kenangan gamba tu lantak kan la

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
Tu la perut kecik xnampak sgt
Hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Btol2 sgt seronok

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Xde plak basah aku naik ok je

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha dah seme mak pak naik kita pon naik juga

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

comel la mia ni nana ! serius sgt comel.sbb sangat manis tauu...best je tgk gambar2 yang sgt cun...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

kesian granny..bukan sorang yg naik tapi dua orang..hahahaha terseksa jiwa raga katanya

:: Cik Viva :: said... [Reply to comment]

bestt!!! i like to move it..move it

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

seb baik perut ko tk bsr lg..idak tk dpt nk naik noh...huhu..

best plak ku tgk ko bersuka ria naik go round tu....hehehe..bb dlm perut pun join skali tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...