MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 19, 2013

USS : New York

adeh bile nak abes entry USS ni tak larat dah nak buat entry hahaa...xpe la kalau korang tak suke tak yah baca eh..kita buat entry ni khas untuk kawan2 yang bakal pegi, atleast dapat buat satu entry yang berinfo utk kegunaan kawan2.

ok kita masuk plak ke zone new york, masa ni ujan rintik2 dah mula turun mujor tak berapa lebat dah la tak bawa payung kan, satu keje plak kang nak bli payung ntah brape dolar plak kang..ktorg tros masuk ke light camera action, kat situ ada contoh set pengambaran steven spielberg kat set tu nanti dia tunjuk la camane diorang wat filem mcm tengah di landa ribut, ombak besar, kapal besar tetiba masuk dalam tu pergh gempak...tgk dalam filem mcm real je kan scene2 ribut kat lautan sebenarnya seme kat set je diorang buat

lepas kuar tu tros masuk sesame street spageti space race.menda nye mcm train dia jalan2 pusing dalam tu nanti jumpe la sesame street dalam tu.muke memasing time ni dah tak semenggah dah malam kang minyak2 segala dah keluar




ni la set pengambaran kat roll camera action, sini xle amek gamba klw ikutkan tapi kita terlepas sekeping hehe
masa kt sini orang tak ramai so memang seme dapat duduk row depan mmg rasa la bahang panas tu masa api menyala dalam air

 kat sini la mia pau bapak dia nak bli pen sesame street kaler pink, alahai...klw mama mmg tak beli la dah tu sebatang dekat RM15.






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

best²..

bila lak kina blh pg situ. tgu ank dah beso sikit la. baru best!!

mama tisya said... [Reply to comment]

kt light camera , action korang dk barisan dpn , tgh or blkng...kitorang dlu dk dpn rs bahang api

Gieyana said... [Reply to comment]

Kira ko kuat nk bjalan weh..klau aq mmg x larat sgg nk menapak haa...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Larat nana ek...
Uisy mesti kena laratkan jugak
Dh sampai kan klu x rugi jek
Hihi

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

waahhh seronok akak dapat rasa suasana malam kat USS ek...hehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

sure lps ni blk kaki ko akan rasa lenguh2..hahah...tp berbaloi...aku dl masa pregnant suka bjln daa..wpun penat..keke...

Echa said... [Reply to comment]

bes sampai malam.... dah tu aku paling geram tak jumpa laluan besi yg si mia lalu tu.. sakit ati tak pat tgok light camera action tu.. huh

Nana said... [Reply to comment]

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..
Tu la klw nak puas bjalan kena tgu anak besar
Klw budak kecik takut buat perangai sebab tempat besar kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Duduk row depan sebab masa ni org xramai lengang je

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
balik tu sakit badan wei hahaha
Kat sana tahan je dah kata nk bjalan sgt kanBalik

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Ha tau xpe kena laratka n juga la kata nk bjalan sgt kan
Tu br 7 bln tu klw 8 bln serender kot hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Br bebaloi kan baya tix mahai2 hahaha
Asben akk la ni nak sgt amek gamba malam kt globe

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Bkn takat lenguh
Rasa tak tcabot seme ada hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Echa
Eh nape plak xjumpe
Kan besa signboard lite camera action

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

baru me perasan me tak masuk ride on sesame street tu..

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu besttt nye weiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...