MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 7, 2013

2 kemenangan like & share @ fb

dah lama tka menang contest like & share kt fb ni, skang ni tgh mood klw rajin baru join mmg banyak je masa kt umah ni, tp sebab mood xmari tu malas join hehe...

minggu lepas on the way balik kl dapat notification menang vohcer kfc RM10 dari fb kamus besta tapinye adiah kena collect kan pwtc sempena pesta buku tu, kita malas nak g..padahal ada je kt kl weken lepas, banyak tempat lain yang dituju agak xbrape minat ngan pesta buku haha..so rasa adiah ni burn je la.bole je wakilkan kawan tlg amek. ada ke yang g pesta buku weken ni?klw nak korang amek la
 pastu menang  kt fb hishop malaysia Sets of Heaven On Earth Essential Oils (worth a total of RM300) ada 10 orang pemenang di pilih scara random
ini kalau dia suh collect adiah huh jawabnye mmg burn juga lah..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..tp kalo dh jauh kena collect susah gk...pesta buku dh abis ahad lps

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Wow, tahniah nana!

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun dh lama tak pegi mana2 tempat yg crowded..dulu2 ok now dh tak tahan nak bersesak2

lia said... [Reply to comment]

perghhhh rezeki ko nana...

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Hahaha entry ni lambat keluar salah masukan date hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Tq

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Thanks

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Tq

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Ahahah rimas plak kan
Tgh sarat lagila

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...