MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 6, 2013

apa dapat dengan RM50?

2minggu lepas dapat voucher jj RM50 menang dari contest koolfever, memandangkan kluang xde jj kena la peram dulu voucher ni sampai balik kl baru bole guna & kebetulan last week balik kl, kita ajak la amrul g jj nak cari barang bb sikit2 guna voucher tu
 apa yang dapat ngan RM50? 6 barang ni je tu pon kena tambah duit RM17 sebab total barang ni seme RM67, dapat la blanket bb, set sabun, shampoo, losen anakku, wet tisue, berus botol susu, dua botol susu kecik.
ni baru sikit...gini la kan bila nak membeli barang bb, brang kecik2 je tapi rege tak kecik hehe..kita pakai biasa2 je la ek baby...mama xkeje xleh beli mahai2 tp kalau mama keje pon mama xde nye nak beli mahai2 haha...teruk nye mama ko


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nana bersalin kat johor ke nanti?
teringin nak dtg tgk baby kecik--bila dh kuar nanti la heheh

MRS. K said... [Reply to comment]

uihh.. yang hang beli tu pon ada brand dah tu

mama tisya said... [Reply to comment]

untung dpt voucher jusco kn sbb tkde expired

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

Sue pon anak2 pon pakai pureen jee...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Nana, bak mai alamat
Nak pos barang sat
Wasaap ek!

watyz said... [Reply to comment]

la ni brg baby pon mahal kan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...