MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 21, 2013

bila aduan kami di dengar pihak berwajib

 ceh poyo2 je aduan cam besar sangat je kesnye hahaha..cam aduan kerosakan jalan je bunyi nye.kalau ingat lagi entry http://ibudamia.blogspot.com/2013/03/surat-untuk-coffee-box.html kita ada cite pasal masa balik kl bulan 3 aritu g makan ngan xopismate kt coffe box, menu kegemaran kita mehun spore dah xde dalam menu..

pastu suh xopismate tulis note skit kasi kt management coffee box suh dia kembalikan mehun singapore kegemaran ktorg tu...
 baru ni xopismate kak lan tag gambo ni kat fb katanya suara kita dah didengari heheh mehun singapore sudah ada balik di coffee box yeahhh..tak sesia sarah buat karangan hahaha...tapi nye management still  xletak dalam menu cuma nye kalau nak oder just cakap je nak mehun singapore..adoi xsaba nak makan balik kl nanti...ni la mehun spore terbaik setakat nih...ngan sayur dia krup krap sangat mabeles

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Haha..ingat ke pasai per td..hehr

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Haha.. Berbaloi baloi karang note ek
Alhamdulillah didengar pihak berwajib hehe

Ummiarissa Mahdi said... [Reply to comment]

saya ingat aduan apa tadi...hehehe...sedap sangat tu bihun singapore tu...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

try dtg sane kot2 free mihun spore die bagi ;p

Nad MamaZN said... [Reply to comment]



Nana, nnt p blog lily mama zara n zareef ye
Nana dpt fm, lily nk alamat

eima said... [Reply to comment]

dlm menu tak letak lagi sbb nk kena buat balik buku menu mahai tgu dah lunayi br buat balik ...hehehe

sronok kan suara rakyat didengari klu kerjaan kite pun gitu kan best ...kiki

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

akhirnyer di dengari jua

fazilzura said... [Reply to comment]

ceh .. aku ingt kes polis kew .. ghupe nye kes makan

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Ler ... Ingat kan ape kes tadi ... Huhuhu ... Bagus ... Bagus ...

amiey lee said... [Reply to comment]

Huhuhu teringatt aku pasal meehun singapore ni... Nyummmmnyummmm

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

cadangan diterima tu...

tp tk pernah try la plak...

mrs kayrul said... [Reply to comment]

meriah betul bahan2 tue....

Sparkly Sharky said... [Reply to comment]

Nanti cuba u try mihun spore dekat Alexis great eastern mall, sedapppp. I kalau gi situ mesti order mihun spore je, portion besar boleh kongsi 2 org.

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ahahah
dia maleh nak giling udang keringnya kot nana?!
bihun sipngapore ni sedap klu lobak and sayur dia mansi2 belake.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...