MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 8, 2013

bila saya mengidam

 amboi...mementang dah pandai makan sushi hahaha...dulu kemain geli nak makan skang rasakan! memang dah lama dah nak makan nak makan, lepas dah makan petama kali aritu teringat2 kesedapan dia...adeh xleh jadi ni sabtu tu pas bfast kt luar g plak kluang mall, saje jenjalan cari baju selai dua, abes beli baju perot dah lapo...tros g sushi king, aiseh kena q plak..xpela q pon q la mujor xlama..

mia tak makan sushi ni dia makan udang tu je nasi tu xmakan, hehe ngelat btol, kali ni kita amek sushi saje xde amek bento set sebab takut nnt kenyang sgt amek 3 pinggan je, 2 pinggan tu sama mcm yg previous kita makan lagi satu tu main tibai je..sebab nampak cam sedap

masa sushi tu tengah berjalan2 jenuh nak carik mana la yang ok ni..nak try hahah xmo salah amek takut dapat yang rasa pelik2...tapi dah makan 3 pinggan kenyang sudah..so xdan la nak try hok lain2...

yang ni sedap nak mampos
suke sambal dia tu
 yang ni isi dia ayam


 seb baik ada budak ni wat peneman mama..
 sebagai upah teman mama g makan sushi kita bawa dia naik tingkat atas port kegemaran dia main la situ RM4 utk 2 jam tapi sejam je mampu tunggu sebab dah sakit pinggang dok lelama
 minggu depan ajak datang lagi..aiyakkkk idok la tetiap minggu mia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

mamafarah4 said... [Reply to comment]

hahaha..nasib baik mama ada upah sbb teman mama mkn sushi..bagus la mama ni..

MRS. K said... [Reply to comment]

aku tak penah lagi ngidam nak makan camni nana oiii.. harap2 tidak la hehehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Waa nana dh makan sushi, kite pun nak rase gak la
Eh tetibe hahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tak suka sushi hehhe tapi kalau yg menu yg goreng2 tu me bolehlah mkn..ala2 udg tempura gitu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue tak penah try lagi...entah, tak da kekuatan..kikiki

watyz said... [Reply to comment]

ada jugak kawan kan even kecik... hehhehe

Nana said... [Reply to comment]

@mamafarah4
heheh ye la dah dia dok teman je kita kan
dia xmo makan
sian plak kasi la upah

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
hahahaha
ini sebab dah pandai makan
cer klw xpandai makan
mmg tak la aku usik suhshi ni

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
hahah silakan..try la sedap

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
saya ada jenis dia je mz
klw hanyr xleh makan

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
kalau nak try amek yg jenis xhanyir
sure bole makan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tu la wat peneman hehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

kenapa la aku tk mgidam sushi ek..hahaha...

skrg pon aku kureng mkn sushi..hiks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...