MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 7, 2013

breakfast berdua

sabtu lepas ajak mia keluar, sian kat dia kan..mana bole weken memerap je kat umah, kalau dd ada sure ntah mana kita merayap ntah..dah la ari biasa pon xde kawan nak main...dok je dalam umah pas balik skolah, taman menan pon tak de sini ada la jauh skit to pon anjing besepah2..

nak ke mana lagi...g bandar la saje pusing2..sebelum tu singgah breakfast dulu dekat kluang railcoffe.cam bese la kita klw datang sini mest akan oder roti bulat, kalau dulu bese oder 2 pinggan skang 1 pinggan je ntah la rasa roti dia mcm dah keras la skang xbape sedap mcm dulu

mia plak klw datang sini menu kegemaran dia telor separuh masak, tergoda nengok , kita pon oder juga telor separuh masak, org kata pregnant xelok makan menda yg xmasak kan?xpe la bukan selalu makan telor separuh masak ni hehe..

anak dah besar gini sonok la kan?dah g makan ke g soping ke kuar bedua dah mcm kawan2 


 sini bese la sear sure penuh je..masa duduk ni ktorg bdua, meja tu ada 5 seat pastu ada sorang uncle cina dok sebelah mia
dah tetiba mia bisik, mia sian la atuk tu...
kenapa plak?kita tanya
mia rasa mcm nak jaga dia je
 heheh..ntah apa yg dia kesian tah maybe sebab tgk orang tua kot


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Nampak mia mcm dh berisi sket ek
Sula nengok dia
Dh cam budak beso hehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

*suka

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai so sweet mia oiitt....nnt aunty soya tua..kalo nampak kat tengah jalan sila jaga yee...bijak mai ni..mmg dah nampak macam kengkawan dah ni..

lia said... [Reply to comment]

bagus la mia... ada perasaan kasih sayang sesama manusia gitu...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Sedap je telur separuh masak...akk msa preggy suker je mkn tlur separuh masak..rsanya takde apa..

MRS. K said... [Reply to comment]

mil dok skali kan?

eima said... [Reply to comment]

mia ni sweet arr ..pandai plak tu mkn telor searuh masak ..acik yg dah tua ni tak reti mkn hew hew ...

alahai lamanye 2 bulan tu

Afne said... [Reply to comment]

breakfast ber2 pn ok apa. mcm aku dulu kerap ber3 dgn anak2 bila ke mana2.

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

aida suka telur separuh masak tu. slrrp sedap!!!

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Ahh dah temban nad
Makan banyak ni

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha bagus kan
Ada rasa simpati kat org tua

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahaha tula tersenyum aku dgr dia ckp gitu

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Masa awl kot xelok kan?

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Ahh tapi dia keje
So most of the time mmg ktorg slalu bdua

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Tu la pasal xsangka dia suke
Igt budsk xmkn telo sparuh masak

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
Klw dia skolah
Bfast sensorang pon penah wei hehe

Nana said... [Reply to comment]

@adianiez AIDA
Sama la
Tp xsuke
Klw cair sgt

atty's said... [Reply to comment]

bagus ler mia..dia perihatin.
terliur kty nengok , telur separuh masak tu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Mia makan telur 1/2 masak? caya la...
fav Ayu tu..but Ian & Iris...idak la..

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tu la..
prihatin sungguh hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
telor separuh masak mmg dia suke sgt
dah mcm orang tua hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...