MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 22, 2013

dah 3 minggu

eh cam tak caya je pejam celik pejam celik dah 3minggu amrul kat lahad datu, rasa mcm skejap plak dah 3 minggu..

rindu?orang gile je tak rindu.kalau btol la amrul pegi ni 2 bulan & mungkin lebih dari 2 bulan kot ni la paling lama xjumpe rasa...dulu masa amrul kusus naik pangkat ktorg pernah xjumpe sebulan seminggu tu paling lama la tu..

apa yg dirisaukan skang ni...risau dia tak sempat balik time kita bersalin nanti...amrul cite ada sorang kawan dia wife dah bersalin awal due patut 23.5 tapi bersalin 1.5, walaupon isteri dah bersalin tetap tak bole balik..allah kesiannye jangan la kami pon turut dapat naseb mcm tu dah la..kawan dia tu nengok gambar anak dalam fb, whatsapp je la..

allahuakbar..kalau la ditakdirkan juga kita bersalin amrul xde tak pela nak buat camane kan?tapi harap2 sangat amrul dah balik la time kita bersalin tu...setiap kali solat tu la kita doa...harap dia ada ngan kita masa bersalin nanti...harap kawan2 tolong doakan sama...

ni ada hadiah dari lahad datu...pelangi lahad datu heheh cantik nye kan?
gambo dari udara amrul wazap
  muke orang yang dah 3 minggu xjumpe anak bini cam serabai je nengok
hooih..another 5 weeks nak tempuh tu pon klw btol 5 weeks buatnye lebey dari tu?ok saya dah besedia
kita tanya dia nape awak nampak bulat dalam gambo ni?kata dia makan sedap2 kot haha igt kan kt sana makan ration pack 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda immi said... [Reply to comment]

mauu x rinduu kan
nak2 nana dlm keadaan skrg ..
suami dikkk
akak nie berjauhan 2 minggu hari tuu punnn macam org gile ..
sbb x use to it ..
sib baik nana dah biasa berjauhan jadi tidaklah rasa tertekan sgt kan ..

insyaallahh sama2 doa dia boleh balik bila due nana nanti ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

InshaAllah..dptla nanti nana bersalin amrul.ada..doa bebanyak..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

subhanallah.cantiknya pic pelangi tu...dah 3 minggu dah..memang tak terasa..

MAZLIZA ABD RAZAK said... [Reply to comment]

hrap en.somi dpt blik sblm salin lah yer :)

huda said... [Reply to comment]

cousin huda yg sepatutnya blh blk 8 may kena postpone smpai lps raya..dah stgh tahun dia kt sana ni,,sian dia ,sian lg wife n anak dia yg baby tu...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Mesti la rinduuuuuu!

In shaa Allah,
Sama2 kita doa moga amrul dpt blk sblm nana bersalin..

mrs kayrul said... [Reply to comment]

harap2 amrul dapat sambut baby boy tue sama2..amin

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak gayat ke amrul ni...subhanallah cantiknyer ciptaan allah ni kan...insyallah moga doa nana termakbul...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

cantik sangat...
moga doa nana dimakbulkan oleh allah

juelee said... [Reply to comment]

canteknye pelangi.. harap2 along sempat la balik sambut bb.....

atty's said... [Reply to comment]

inshallah nana..kty pun doakan amrul ada sama nana masa nana bersalin nanti.
semoga allah perkenankan doa nana.amen

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

Alahai..mesti rindu sesangat kan..redha je lah..dah itu kerja dia kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...