MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 15, 2013

fradoo ABC @ seksyen 2 shah alam

 owh cite basi ni..bole plak godek2 gamba dalam tab tengok tak share lagi cite ni.masa balik kl aritu la..lepas g carik barang bb, kawan amrul ajak lepak kat shah alam, saje la nak jumpe sebelum ktorg balik kluang,
dia ajak ktorg lepak kat fradoo ABC kat seksyen 2 shah alam.landmark dia dekat ngan UITM ada satu KFC sederet kfc tu ada medan selera. kebanyakan kedai situ bole kata tiap kedai ada jual ABC tapi katanya yang ni yang femes

pastu plak katanya kedai ni pernah masuk JJCM tak nengok plak episod yg masa masuk jjcm tu.ktorg oder ABC special 3, memang xmakan sebab dah kenyang kan...abc ni memang lain sikit rasa dia..tak rasa abc biasa yang ada air gula ngan susu so klw kita kacau2 abc akan jadi kaler pink kan?abc fradoo ni dia klw kita gaul2 nanti dia jadi kaler coklat, abc perisa coklat.sedap juga..tapi kita lagi suke abc pink tu hehehe


 abc special ada aiskrim pastu ada buah longan & anggur sebijik atas dia
 p/s: semenjak memenjak ni panas gile kan..bahang btol malam2 kita ingat kluang je panas membahang sampai kan sehari 4x mandi...malam2 kul 11 pon kita mandi sebab xtahan..ingatkan juga sebab dah 8 bulan ni kan memang kita jadi panas.ingat lagi masa pregnant mia sama juga masa 8 bulan tu malam2 xlena tido sebab panas siap mandi lg kul 1, 2 pagi.

rupanya ramai kwn update status kt fb kata kt kl pon bahang ek malam2...orang kata bahang tu sebab ramadhan nak tiba.isshh sedap kan bahang2 dapat makan abc hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak sedap pulok tgk tu..mmmm....terliur sudah..mmg panas pon kat sini..mmmm..si izz tu tido ber CD je..lain tarak, semua dah selamat di buka

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

sedap wehhhhh meleleh tgk :)

mamafarah4 said... [Reply to comment]

sedapnya .. Haah la nana..musim bahang skg ni ..anak2 sy pun nk tido tukar baju lubang..panas katanya..

fazilzura said... [Reply to comment]

wahh best nye... tp mak bonda "pose' ais2 lg ...

amiey lee said... [Reply to comment]

Memangg panas skrg... Tak sanggup kuar dr opis hahahah..memalam kna on econ... habusla bil melmbung bulan ni

diana said... [Reply to comment]

wah...ada coklat dalam nye...

bunga_rose said... [Reply to comment]

biasa makan kat kedai yg 1 lg tu.. yang deretan berhadapaan kedai frado tu tepi sekali.. pun sedapp!!!!!!

adda syuhada said... [Reply to comment]

adehhh tak tahan...macam nk menjilat pc jer gayanya..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

hoho betul2, mmg sedap, kite study uitm dulu, selalu gak makan kat sini tp sekali je rase abc tu, haha.. :p

Eta Jaafar said... [Reply to comment]

erm.. mak sy pesan org ngandung xleh mandi mlm2.. lps magrib pn dh xelok

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

perghhh....ni boleh menggugat iman ni..rasa nk try harini jugak..kat shah alam je kot,haaa dekatt jugak tu..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Yela mmg panas btol
Bahang rasa

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Heheheh not bad la

Nana said... [Reply to comment]

@mamafarah4
Bahang ramadhan ni dekat kan

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Heheeh aku pon xlama pose ais juga la

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Hahaha xpela melambung bukan slalu kan

Nana said... [Reply to comment]

@diana
Ahh choc syrup

Nana said... [Reply to comment]

@bunga_rose
Owh ada perasan mmg byk kdai abc situ kan

Nana said... [Reply to comment]

@adda syuhada
Hahaha saba ye

Nana said... [Reply to comment]

@Lynn Damya
Owh study uitm ke

Nana said... [Reply to comment]

@Eta Jaafar
Tu la tp panas xtahan hahah

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Ahaha sila terjah ye

mohdzain said... [Reply to comment]

YUP..btl2...best ABC dye..kne lak tim2 panas nie..hohohho
saya baru je try last week..perghhhhhhh

mohdzain said... [Reply to comment]

ererrere

adiela hasan said... [Reply to comment]

hai nie kedai nie tutop pukul berapa eh??

adiela hasan said... [Reply to comment]

hai nie kedai nie tutop pukul berapa eh??

afiey sha said... [Reply to comment]

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200440765396332&set=vb.471732942892940&type=2&theater

masuk jjcm...xpenah g,,,,bile nk try nie...warghhh...nampak bez ja...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...