MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 3, 2013

frust iron man nye ticket sold out!

 pas abes kenduri kat semenyih ktorg terus balik keramat, amrul nak nengok iron man, xplan pon tetiba je dia ajak nengok, cam bese la malas g jauh2 g wangsa walk...sementara dia cari parking yang susah nak carik tu kita naik la bli tiket, dah ler a panjang gile..sekali sampai kaunter

sorry kak..iron man untuk arini dah sold out tinggal midnite aje..aduh kuciwa...penat haku beratur lelama sampai kaunter sold out dah kenapa tak tuko je kat screen tu tiket sold out kat screen appear selling fast nyusahkan orang btol tgv ni..dah tu tinggal midnite aje kose la nak tengok

amrul naik je atas kita gtau tiket abes...time nak turun je mai dah aim dah kedai game kat eskelator tu..haih gini la klw datang wangsa walk kedai game tu memang tak leh sorok dari pandangan dia..dia pon dah tau kt mana letaknye kedai tu haha..klw situ ada wayang mula la mata dia melilau ajak main game



dok bawa la ke hulu ke hilir beg dia adiah beday diah tu



 dah sampai wangsa walk harus la bli chatime kan
pastu nampak kedai scha al yahya comei2 gak baju kt kedai dia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Xdpt la tgk ek? Kene nengok kt tmpt lain?

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

mmg panas tix ironman klu gsc mv mmg dowang buat announcement..update tentang jualan tix iron man

lia said... [Reply to comment]

wahhh mia da mcm anak dara yg sunti, da besar jer acik lia tgk... sbb pakai skirt gitu kan... iskkkk owsem sgt la mia ni...

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

bebel la kat staff tu dah la perut beso lagi q panjang sampai tiket abis iskkhh sadis u hehehhe ..

watyz said... [Reply to comment]

anak aku kalo masuk tempat tu sah2 x nak kuar. hahahha

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Sudahnye balik tgk kat kluang heheh

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Patut dia kena update la kan
Dah tau cite ni hot ramai org q tp smpai kaunter tix abes

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahaha aku mmg jarang pakaikan dia skirt
Bese jeans je tu xnampak feminim sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin Mohamad
Tah xterbebel plak hahaha
Bese cpt je nak marah

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Hahaha tau xpe tuko rm10
Main la sampai mana bole main

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...