MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 6, 2013

hadiah hari jadi mia dari diah

jumaat lepas sebelum balik kl abang posmen anta bungkusan, rasanya dah lama xmenang apa2 contest & tak rasa pon bungkisan tu hadiah contest ehehe....nengok2 nama pengirim nye diah.

buka2 je nengok adiah beday mia..alah susah2 je pos..mia apa lagi nengok tu adiah dia kan krap krap dia koyak warapping paper nak tengok apa isi dalam dia


 beg sasha kale pink suka la mia tu
 petang tu balik kl dia nak bawa beg dia nak bawa buku cerita, bawa game, sabtu ahad pon keluar g jalan2 dia bawa beg dia sampaikan balik kluang g makan je pon kat kedai mamak dengan pakai baju tido dia usung beg ni haha..gitu la budak baru2 mmg dia eksited la esok dah lama mana2 dia campak kang


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tp adiah dr mak angkat ni mesti mia sayang sgt kt adiah ni hehe

Lisa Sheila said... [Reply to comment]

Comel je bag tu..sama ng tuan die..hee..nest dpt hadiah ye mia... ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mcm handbag tu...bestnyer..

watyz said... [Reply to comment]

cantik beg mia... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...