MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 21, 2013

happy birthday mak

ari khamis lepas amrul msg suh belikan kek kat mil, ari jumaat birthday nye..dia suh bli kek choc indulgance kat secret recipe, tapi memandangkan kat umah skang ada 4 orang je mil, adik ipar, kita & mia so kita cakap xyah la bli kek choc indulgence sebab kek tu besar takut tak abes xde sape nak makan..lain la klw amrul ada, tu memang kek fevret dia.

kita ingat nak bli carrot cake je, skali sampai kt SR carrot cake xde yang sepapan tu dia dah potong2 dah..alamak...jenuh lak dok kat kaunter tu nak pilih kek yang tak beso2 sgt..last2 kita beli marble cheese cake, sebab nak rasa pon yea juga, sebelum ni dah try dia nye strawberry cheese, blueberry cheese, marble cheese xpernah try lg

masa g bli kek ni mil kuar keje, so kita balik sebelum mil balik letak kek atas meja, bila dia balik je dia nengok atas meja eh ada kek?hehe...petang2 skit baru la potong amek gamba 2,3 keping wazap kat amrul, amanah ni...heheh so sweet je kan?jauh2 pon dia ingat juga nak celebrate beday mak dia walaupon dia xdapat join sama.

masa mil balik keje mia cakap ngan mama dia mama...nenek dah balik cepat2 xnak cakap SEPRISE ke?hahahaha...klakar la mia ni dah bese kan ngan majlis seprise2 ni kita cakap mia la cakap seprise....xnak la..malu katanya hahah...

masa beday mia aritu beli choc banana, seminggu baru abes kek nye kali ni 2 ari dah settle! sebab kek nye sedap gile mcm makan cheese tart tapi size gergasi punye


 nyumeh sungguh!



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ouchh! Tetibe kelaparan dah ni!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak penah try yang ni..kena try ni

amiey lee said... [Reply to comment]

Huhu amboiii kemainnnn aku skrg beli yg comel2 aja..sbb sama la mcm ko sapa yg nak perabih??

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lapar la plak..

juelee said... [Reply to comment]

tak tau pun beday mak.. alahai... angah pun lupa kot, udah dok hospital aje kejenye...... pape pun seb bek la ada kak long n mia kat sana, sambut dgn mak....

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

slmt ulangthn kelahiran utk Mil ko..

tk pernah rasa lg marble ni..

~ana~ said... [Reply to comment]

owh...sgt la terliur.....

mrs kayrul said... [Reply to comment]

tengok pun dah tau sedap....nak try jugak la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...