MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 7, 2013

iron man 3 BEST GILA!

payah2 sangat nak tengok kat KL sold out kan...last2 balik kluang juga tengok hahah....aritu sebelum balik kl amrul ada cakap nak tgk iron man..dia kata kita tengok kt kl la ek...skali amek...nengok je la tiket iron man sold out hehe...

sehari sebelum amrul gerak g lahad datu tu, pas balik keje kul 3 tu dia ajak nengok wayang tak nyempat2 nak makan dulu pepenat kita wat spegeti dia suh siap cecepat nak tgk iron man.rasanya kita tak nengok iron man sebelum2 ni adeh nape eh xtengok rugi nye kita tengok iron man masa dalam cite the avengers je.best gile kot...cite ni

hero dia walaupon dah tua tapi ensem...owh macho man la suke nengok..dah la cite lawan2 ada selit2 part kelakar plak tu hahah bengong je masa iron man kena langgar ngan bas abes terburai dia nye sut hahaha part tu paling lawak sekali, tapi serius mmg banyak part2 yang kelakar tak kering gusi nengok.

masa tengok ni ari orang keje, time orang keje tapi wayang separuh seat tu full gile la..diorang ni xkeje ke seme?hahah...
 mia kata best kan cite ni?ha mia pon kata best


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Paling best tu iron man pakai jam dora haha! Serius best la cite ni
Tu la kite pun xtgk iron man yg sblm2 ni
Avengers pun xtgk
Ni zakwan la ni berjaya pengaruhi makpak die hehe

lia said... [Reply to comment]

uhukssss jeles... x dpt p lagi ;(

Falsya said... [Reply to comment]

cite2 marvel mmg aku xpenah missed...gilo ko nak missed..best kut..dh boleh2 download dh cite2 sebelum2 nie...hahaha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kiterorg dapat tgk pon 45 min je..syawal buat perangai..menjerit2..

eima said... [Reply to comment]
This comment has been removed by a blog administrator.
Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tak sempat nak tgk

Alycia said... [Reply to comment]

yup.. mmg best sgt.. alycia baru tgk smlm..

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Hahaha xbole blah pakai jam dora

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hdhehe xpe banyak masa lg

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Ahaha dulu suke tgk love story je

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Alahai sian nye

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Terbaek mz
Cpt g tgk

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
Kan?hehehe

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

kite tgk jek iron man sblm ni tp takdelah seminat die mcm minat captain america..tp kali ni mmg terbaekkkkk..nmpak makin macho plak wlu makin tua..hahahaha..pastu smart sgt ada baju besi yg boleh panggil guna sensor jek..then time eksiden dgn lori tu pon tak sangka rupenye die control dari dlm bot kan..ingat die mmg dlm baju besi tuh..hebattttt sgt...kekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...