MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 10, 2013

jauh di mata dekat di hati

zaman skang tak macam dulu..zaman it seme dah canggih...so kalau berjauhan pon teknlogi ada mendekatkan kita...skang ni kita ada TANGO, WECHAT, WHATSAPP & mcm2 lagi la..&vang paling bagus semenye FREE, bab free tu memang kena bold hahaa

camni la rutin ktorg..kalau tak tango, wechat, tak pon whatsapp tanya kabar...saje gayut2 xde wat apa..nak gayut sampai lebam pon xkisah.tak la terasa sgt kan rindu tu...memang la rindu tp dapat tengok muka kat tango pon dah ok dah...

ni video call via tango
 wechat ni mia ngan daddy dia je, daddy dia tinggalkan note utk mia so
note mia wechat ngan daddy, mama plak guna tab nak wechat ngan dd haha xleh dedua wechat nnt berebut nak cakap

ni gambo orang tu kat lahad datu
ngan baju bullet proof ngan weapon fuh segak dh segak dah..tapi..tapi tgk kat jari tu rokok tetap la xle pisah kan?hahaahaktuii



nak dengar x apa dia cakap ngan daddy dia...dengar la suara mak nenek tu


Published with Blogger-droid v2.0.10

12 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

nasib mcm2 dah ada zaman skrg..takde lah terasa rindu sangatkan .

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kikiki...rokok mmg tak boleh di pisahkan...kan

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ye lah...sekarang mcm dah ada..senang ..yg best..free..lagi la best..time2 mcm nie la leh guna..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ya Allah Ya Tuhanku....
Petahnya berkata kata....!!!
Geram btul!
Ni wat kawan bersembang mmg tak boring :)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

daddy...jangan lupa balik time adik nak lahir...(pesan mia)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

eh ibu ke mama ni...saper ibu, saper mama, eh???

mamafarah4 said... [Reply to comment]

betul tu..tapi x sama gak la ..nk depan mata gak..hahahha..comel jer suara mia..tetiba bila dia tanya daddy nape x balik lagi..sedih plak...sabar ye mia..daddy gi berjuang..

diana said... [Reply to comment]

canggih dah la ni..kan..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

betul tu, mmg boleh mengubat rindu kan..hehe, cuma certain org kdg2 terlalu layan sgt dgn teknologi ni smpi lupa manusia di sekeliling, itu dah parah lah tu, hehe..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

Besh ada mcm2 teknologi ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Syukut..dpt jgk connect secara free

watyz said... [Reply to comment]

zaman dh moden kan.. mcm2 perhubungan ada... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...