MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 13, 2013

makan sorang2? xde hal..

minggu lepas g bekpes sensorang kat mekdi...sejak dok kluang xpenah lagi bekpes mekdi ni seme gara2 nak ngumpul patung hello kitty...amrul siap tag lagi kat pesbuk suh g bli hello kitty utk mgu lepas nye.pas anta mia g skolah kul 7.30 tros g mekdi, mujor mekdi dekat je ngan umah 24 jam plak tu..

tapi kan bile dok makan sorang2 rasa mcm kesian plak ngan diri sendiri hahaha...so amek port yg sudut2 biar orang xnampak sgt...kang org nengok eh nape dia makan sensorang cam putus cinta je..hahaha..xputus cinta..tapi cinta hati saya xde teman saya makan..bb dalam perut je la teman mama dia makan.

dah jemu nak makan bege sebenarnya tu bli breakfast plak ingatkan kena bli set lunch je baru bole bli hello kitty tu ngan rege RM9.90 rupanya amek set breakfast pon bole gak.skang dah ada 3 set tinggal lagi satu je minggu ni last nak kolek.pasni no more mcd!

 kita klw bekpes suke makan hot cake dia
pastu kan kita memang tak minum kopi sebab xsuke, tapi nye kalau g mekdi time bekpes mmg oder kopi je tak oder haha..tah pape ye la rasa mcm alamak air teh kat umah ari2 minum, kopi ni memang tak de la kat umah kita..klw orang dtg pon kita hidang air teh
 utk dapatkan kopi yg sedap kita suke tambah krimer 4 peket gula 4 peket, perfect!
 comeikan mia kata dalam banyak2 dia suke yang ni ala sebab nye kale pink dia kan suke pink kita plak suke pepel
 ni dia la minta amek gamba ni wazap kat dd hehe..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

cutenya..lame x mkn mekdi ni..biasa g mekdi makan aiskrim je

Alycia said... [Reply to comment]

wahh, dh byk dh collection dia ;)

~ana~ said... [Reply to comment]

wah...next week complete la erk...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tinggal 1 lagi, cukup coroum tu

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Comey jek mia ngan hello kitty tu :)

eima said... [Reply to comment]

seb baik anak tak minat mak diepun tak minat klu dah lama dah aku beli ari tu ... seb baik tanya2 ayam kat fahim die geleng je ...sep sep

ieda immi said... [Reply to comment]

wahh sedappp nyee
akak lak terliur
dah lama x makan mcD nie
mak dan ayah akak x suke makan .. kami anak beranak dah kureng huhuh

Ya ALya said... [Reply to comment]

Mst tak sabar nk.cukupkn set tu kan...
Mmg lain mcm je kn bila mkn sorang2 ni kan....

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah cantik la hello kitty,kalo balqis tgk sure suka ni dah lama tak mkn mcd dari tahun lepas lagik...kita suka Spicy Chicken Mcdeluxe...suka Mia dapat kumpul Hello Kitty ye...

BUNDA a.k.a KN said... [Reply to comment]

salam dari bunda

sueshe said... [Reply to comment]

kluang kt mn? nnt mn tau blk umah mil blh jenguk sis ke..huhuhu

watyz said... [Reply to comment]

comel nye mia... :)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

aku pun sll gak mkn sorang2..no hal lah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...