MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 27, 2013

malas update ngeeee

Hai kengkawan..kita ada kat kampung kita, kampung kelumpo hahha...
Akan bertapa sini selama dua bulan lebey kurang insyallah sampai abes pantang atau sampai raya kott...

Arini malas nak update blog lgpon xde cite sgt nak dicitekan...blk kl dok umah je xlarat nk jalan2 dah pinggang makin sakit.smlm dh settle cr set bersalin, cr pampes bb, ok seme kelengkapan bersalin dah siap.senang settle kan seme nanti xyah susahkan orang tlg blikan itu ini.

Ok arini kita nak baca blog kawan2 je...kang klw rajin nk update juga tp utk publish esok lusa.babai

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tu la selaloo sue bukak pepagi, mesti ada nan up citer baru kan...pagi ni tarak pulok...M beso yee

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Lega semua dah settle kan?

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ok take care! :)

My Firdz said... [Reply to comment]

Moga dipermudahkan bersalin nnt.., ameen.. take care... :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

selamat berkampung di KL.
nti bersalin kat mana?

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Set bersalin beli yg mana satu ?
Semoga dipermudahkan segala urusan ...

zarena heeney said... [Reply to comment]

take care nana
tak sbaar nak tgk bby nana nnti

diana said... [Reply to comment]

selamat beristireh

~aSHa~ said... [Reply to comment]

selamat bersalin dan dipermudahkan segalanya yer

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

slmt bercutiiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...