MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 8, 2013

pesanan penting dari Lahad Datu

 ceh! ingatkan dia nak pesan jaga diri, jaga bb, jaga mia hehe..amrul mmg idok la dia nak tag2 kt fb segala ni kan..bese la orang laki mana2 pon rasanya xmcm pompuan suke tag2, share kt fb kan.

ni dia tag kt fb pesanan nye nanti g beli...
patung hello kitty mcd tu
adeh..mia xminta pon dia plak yang suh beli, amrul mmg gini suke nau nak kumpul menda2 cam gini.mcm boboboi aritu la complete seme nye dia kumpul.
 masa balik kl ritu dia juga yang bli hello kity first collection nama hambuglar ni,
kalau beli toys saje RM15 lebey kalau bli mc value set dapat la RM9.90
  
 yang ni beli masa sabtu lepas

nanti nak tunggu lagi 2 plak, dah dia pesan nanti belikan nak buat koleksi katanya...eleh mia xminta dia plak yang lelebeh..ke awak yang suke hello kitty ni?hahahaha...

p/s : arini genap seminggu amrul kat lahad datu, mia dah mula tanya dah mana daddy dia?mana daddy ni keje tak balik2?alahai kesian plak...ni baru seminggu mia...ada 7 minggu lagi nak tempuh ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

Alahai cian mia mencarik yeee

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu pun nak collect but no 2pun lum beli lagi..
ala..siannya Mia..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ksian mia....
Takpe mia kuat!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

mesti menghitung hari 8 weeks tu..

mamafarah4 said... [Reply to comment]

alololo..bila anak dah bertanya maknya plak yg bergenang air mata..kuatkan semangat ye mia..jaga mama bebaik..kalo mlm dia nak tido tu selimutkan dia ngan kain pelikat/baju yg amrul pakai..yg x dibasuh la..biar dia bau daddy..sy plak yg sebak..jaga diri ye nana..

lia said... [Reply to comment]

Amrul nmpk pahlawan hebat abes kat gmbr fb tu... iskkk aku dulu cita2 nk jd airforce tp xkesampaian tau...

ermmm mia kena tabah lebey tau... chaiyok chaiyokkk

watyz said... [Reply to comment]

waaa.. hello kitty tu... hehehe
sian nye mia.. sabar ye mia. nanti dd awak balik tau...

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tu la..
dah lama dok sama kan
skali kena bjauhan
sure la rindu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh skang dah kuar no 3 dah

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
xpe mia dah biasa dah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la nye mz
tak mau kira sgt
nanti lagi rasa mcm lama je

Nana said... [Reply to comment]

@mamafarah4
insyallah xpe..mia memula je tu
nanti dah lama dia tau la daddy dia keje balik lambat

Nana said... [Reply to comment]

@lia
heheh xpe mia mmg dah biasa bdikari
cumanye bila dok sama ni
xpernah lg pisah lama2
tu yg dia mencari tu
sebab dah biasa ayah dia ada kan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
xpe..mia kuat punye hehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

comey..hehe..rajin mengumpul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...