MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 29, 2013

rindu..

Arini dah genap sebulan berjauhan..
Andai kata still kat kluang sure xle tahan dah asik ingat kan dia
Mujor skang ada kat kl
Family ada kawan2 ada
Tak la teringat sangat
Haih...cepat la masa berjalan...
Dah 2x dalam minggu ni mimpi amrul balik
Mmg rindu sgt2 la tu sampai termimpi2 :-)

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Saba ek ibu mengandung..fhm sgt perasaan awak..sbb saya pnh 6bln xjmpa suami..huhu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai kesian nana...insyallah amrul balik dengan gembira..amminn

Gieyana said... [Reply to comment]

Kesian kt ko..bertabahlah..

diana said... [Reply to comment]

wechat kan ade.heheh.ececeh..tak pe..nanti jumpa rasa syok je sebab dah lama berjauhan,...kan??heheh

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

Nasib baik akak dah kat KL, takdelah bosan sgt kan, kawan2 semua ada..hehe

My Firdz said... [Reply to comment]

Rindu itu anugerah.. Kuatnya akk sebulan berjauhan.. Huhu..

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

sabar ye akak.. memang rindu dah la kan.. dah sebulan.. lame tu.. heheh

mama tisya said... [Reply to comment]

bole bygkn betapa rindunye..yela sebln kn..tp nasibaik zaman dh canggih bole videocall

Zana Nordin said... [Reply to comment]

berapa lama amrul gi Lahad Datu Nana?
adik sepupu zana pun hubby dia kena bertugas kat Lahad Datu..rasanya sama batch ngan Amrul kot...dari Kem Mahkota Kluang..

hope amrul sihat2 kat sana
Nana sabar k..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Naseb baek kat kl dah kan
Ada famili n kawan2 yg bleh dibuat lawan sembang
Takde la rase sedih sgt

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ala sian..sabar ek..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

insayallah daddy akan balik sebelum baby boy dia kluar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...