MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 14, 2013

saya tak MENTAL, kita semua tak MENTAL


ari khamis lepas kot rasanya pagi2 buka fb tengok ramai dok share pasai artikel ni, skali baca kan kedebush!! terkena kat batang idong sendirik hahah..ye la klw kt instagram tu kebanyakan kita share gamba makanan je, fb blog pon sama juga la
 pastu dah petang2 skit kuar plak artikel ni memperbetulkan artikel yang salah pagi tadi tu
hahah..lawak sungguh la..sokabar utusan meloya ni...kan tak pasal kena kutuk berbakul2 ngan rakyat malaysia yang suke share gambo makanan
geram nye pasal kan lepas je baca artikel yg sebenar tu tros la kita haplod gamo makanan beserta beberapa ayat orang yang sakit mental hahaha..

 pastu kan..dah malam sikit eh ramai plak kengkawan seme upload gambo makanan sambil mention MENTAL itu hahaha..lawak btol...termasuk la di IG tiz zaqyah. sorry ek kengkawan saya copy gambo kamu di fb & ig sebab saya rasa sgt comel kamu seme jadik kawan2 seMENTAL ngan saya hahaha...



 kalau dulu kan sebelum ada nye instagram, masa kita selalu update fb & blog je memang amrul selalu geleng kepala je asal nak makan mest cakap eh kejap2 nak amek gamba dulu hahaa...sampai la lelama..dia pon dah biasa ngan perangai kita tu...sampai kadang kita tak amek gamba dia plak tegur eh xnak amek gamba dulu ke?hahahaha

tapi skang sejak dah aktip kt instgaram ngan amrul2 skali berjangkit perangai amek gamba makanan pastu upload muahahaha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

52 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

betul3x.. balik kpg sampai mentua pon ckp tk amik gmbr dulu ke? bila dh siap hidang semua..HAHAHAHAHA perli ek ape?

myfara FLK said... [Reply to comment]

saya tak sakit mental..suka hati lah nak upload gambar makanan..

maria firdz said... [Reply to comment]

Huhu... Mungkin betul juga... Sbb bila tgk rasa keinginan nk mkn tu ada.. Bila x dpt blh stress... Tu mental gak tu...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tu la..ntah apa2 tah..amik gambar makanan punmental.mana punya idea la..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

hahahahaha..masing2 memantek kan diri hik hik

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tula..ada up entry psl ni..kita up citer ni pg ambik gmbr sendiri kt paper..tp xthu plak.kt fb org dh meroyan..hehe

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

haha..naseb la m3h xde instagram..

MaDiHaA a.k.a Ratna said... [Reply to comment]

hehe... apa nak dikato... mental pun mental lah. janji tak nyusahkan org lain..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

salah translation tu..jd bahan ketawa seluruh msia ler nampaknya artikel tu ;)

eima said... [Reply to comment]

aku mmg bukan kaegori sakit mental la kan .. ke aku yg sakit mental ni ..sbb aku mmg tak suka upload gambo mkanan...even mknan adalah sentiasa ada dimeja aku ni ... hahaha org lain amik meals daily 4 times tapi aku 6-7 times daily ...muahahhaha

Falsya said... [Reply to comment]

maknenye ramai la yg mental kat dunia nie..bkn takat malaysia je...hahahaha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

takpe la sakit mental, janji senang kan

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

hahaha kita baca artikel tu buat2 x nampak je ..mmg kita suka upload gambo food ..tgk gambo food tu badan x kurus2 sbb suka makan kikiki

eeda haziq said... [Reply to comment]

HAHAHA... XKIRA, NAK JUGA UPLOAD GAMBAR MAKANAN.. KAN ??? HIHIHI

mama leen said... [Reply to comment]

haha... sama la kita..

eeda haziq said... [Reply to comment]

KAK NANA, NAPE POST2 AKAK YG TAHUN DULU2 DH TAK DE GAMBAR. NK JADI SILENT READER AKAK. :D

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Sape la wartawan yg translate kan artikel tu haha
Dia la yg mental sbnrnya hehehe
Sama la, abh kite klu mkn sama2 1 famili kat mana mana sume diam kejap kasi laluan kite nak amik gmbo, pastu baru bace doa mkn hahahah
Lawak plak :)

watyz said... [Reply to comment]

hahhaha... sape la wartawan tu kan.. sengal jek.. kot dia yg mental kot. org nye suka la nak show off gambo makan... hish!!!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

hahaha tau xpe kann...tapi ambil gambar makanan itu sgt3 best, disamping membuat org lapar sekali, kita dpt menunjukkan yg kita ni pandai masak or tgh makan dkt restoran2 mahal or makan di tempat2 yg makanannya sedap! hahaha sgt mental! :D

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

kih3..rmi btol lepas geram dgn #mental tu.

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

ada terbaca gak..hikss

tp tu la mmg kurang amik gmbr2 mknan nie..hikss..

mcm2 la skrg..

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

mana ada mental kan?
suka suka aje...

eiela said... [Reply to comment]

mcm2 sekarang nih,,

Tuan Juhaida said... [Reply to comment]

tulah mmg kecoh n ramai la pakat tkejut jap bila terbaca artikel tu...ntah apa2 je hihi

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Ahaha sampai mak metua pon tegur ek
Mil kita xpenah tegur tp dia ckp je aik nk amek gamba ke hahah

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLK
Hahaha klw btol pon artikel tu kita kisah pon nk upload gamba makanan pedulik kan haha

Nana said... [Reply to comment]

@maria firdz
Aih teruk sgt tu klw xdpt sampai mentel hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Ahahaha mest malu besar wartawan tu

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Heheheh xkisah la mentel pon mentel lah

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Ahahaha ramai yg share kt fb
Pastu xpuas ati hahah sebab yg share tu mmg suke upload gmbr makanan

Nana said... [Reply to comment]

@fairus mohamad noor
Hehehehe jgn buat nnt tjebak

Nana said... [Reply to comment]

@MaDiHaA a.k.a Ratna
Ahahah kan
Dulik kan kita bkn susah kan org

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Hahaha elok2 artikel serius jd bahan ketawa

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Hehehe bagus la xxe tgolong dlm org sakit mentel

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Terutaman nye chef yg ada buku masakan hahah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Xkisah pon kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin Mohamad
Ahahaha sama la kita baca tajuk je
Kose nak baca seme

Nana said... [Reply to comment]

@eeda haziq
Ahahaha btol dulik kan mereka

Nana said... [Reply to comment]

@mama leen
Give me 5 hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@eeda haziq
Xtau la sebab apa...
Xleh nk buat apa dah byk gmbr ilang

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Ahahah sporting eh family hihhi

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Sian blaja xpandai salah translate gitu la jadi hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Lynn Damya
Ahahaha btol tp tujuan kita upload gmbr yg kita msk bukan sebab nak tunjuk pandai cuma nya nnt bile xde idea nk msk buka blk ig tgk gamba masakan kita ok so tau dah apa nk masak hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
Mau x
Eheeh sebab ramai yg suke upload gamba makanan

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Aku suke upload gamba makanan kt ig
Sebab xsuke upload gamba sendiri hehe

Nana said... [Reply to comment]

@eiela
Ramai org telebey pandai haha

Nana said... [Reply to comment]

@Tuan Juhaida
Xmasuk akal pon ye hahah

Alycia said... [Reply to comment]

hahaha.. btul2... ntah apa2 ntah kan.. kita pun sama, lepas tu lg giat upload dambar mkanan.. ha, ambik kau...

shera haifa said... [Reply to comment]

owhh xtahu pun sal berita nie, mklum la xbace surat khbr.. hehe

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

tu hak kita lah kan nak haplod gambar apa pon, ada je yg tak kena, letak gambar sendiri, org kata perasan cun, bila letak gmbar makanan, org kata sakit mental plak...hasihh macam2..hahahaah

mama tisya said... [Reply to comment]

time kt korea aritu la ada tgk kt fb psl artikel ni...adik & hubby pn ada whatsapp..sure nk ckp kita mental...hahha..atlast slh translate...bgs apa up gmbr makanan dr up gmbr muka syok sdiri

mrs kayrul said... [Reply to comment]

rasanya yg sakit mental tue org yg wat kajian tue kot..dia tak dapat makan, dapat tengok jer tue yang suka suki jer kata org sakit mental

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...