MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 16, 2013

selamat hari guru


 hari ni ada sambutan hari guru kat skolah mia, kita tau pon semalam masa amek mia ada cikgu tulis kat notice board yang arini sekolah jadi satu sesi sebab ada sambutan hari guru..adeh last minit baru tau mana dan nak carik adiah...

nengok blog kawan2 arini ada yg kasi kek, ada yang kasi adiah utk cikgu anak memasing..huhu idok la kesempatan kita nak mencarik adiah segala bagai...xpela tunggu ari guru taun depan je la..kita prepare awal2 heheh ni la jadinye bile tak amek tau date2 istimewa ni.

ingt lagi dulu klw ari guru kt skolah menengah seronok sgt, satu ari xbelaja dah mcm pesta paling best sebab cikgu2 seme buat persembahan, gile sporting seme cikgu2 ktorg kata skolah pompuan kan?cikgu buat dikir barat, nyanyi pastu berlakon hehe time tu la dapat nengok cikgu2 kena dera wat persembahan

di kalangan family kita sendiri pon ramai yang jadi cikgu, kakak & abang ipar cikgu kat kajang, makcik ada 2 orang jadi cikgu kat kelantan, sorang lagi makcik & pakcik cikgu kat penang.kepada kawan2 yang bergelar cikgu, selamat hari guru yea...

selamat hari guru juga utk cikgu2 sekolah saya sekolah agama kampung datuk keramat,sekolah rendah kebangsaan kampung datuk keramat (2) & sekolah menengah kebangsaan puteri ampang selamat hari guru cikgu..(bajet cam cikgu baca je ahaha)

haih tetiba rindu plak zaman skolah2 dulu
ni gambo masa form 5 dulu  cer carik kita orang panggil ikan masin dulu hahah skang ikan masin itu dah jadi ikan buntal

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ooo skolah sume pompuan..
Cam convent gak la ni kan..
Kite skolah sume pompuan gak form1-3
pastu form4 masuk skolah campur dah malu2 haha
Poorraahh! Kakakaka!

DIARI FARISHA said... [Reply to comment]

selamat hari guru :)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

Akak yg pakai baju pengawas tu ek?
eh ke salah org..heheh
nape panggil ikan masin...heehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dulu rine pun sekolah perempuan..air panas girl school...

Echa said... [Reply to comment]

baju ijo kiri skali tu kan.. takde beza muka... bergambo pun sama je peten.. ceria.. i loikeeee.. :) tp betul ke yg itu.. eheheehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...