MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 13, 2013

so sweet!

 ari jumaat lepas amrul tah kt fb wish selamat hari ibu hehehe..comei nye
sebab apa tau menda yg dia jarang2 buat mana dia suke wish2 tah kt fb ni.
ye la sebab dah jauh kan..tu la dia guna fb nak wish mothers day
pastu dia tag juga mak dia skali kelas ok mak metua kita ada fb hahah dia la nye keje buatkan tu
 kalau korang tanya kita bile mothers day?memang kita tak tau hahah..kita baru tau jumaat lepas bile ada yg komen yang hari ibu tiap tahun pada minggu kedua bulan may.kitaorang memang xde nak sambut2 nak bli kek ke makan kt luar ke sempena mothers day ke fahters day ke memang bukan jenis sambut ari2 macam tu
kita sambut beday & wedding anniversary je

ni UAI cakap
Tepuk dada tanya selera :)

alah..bagi kita hari2 pon hari ibu kan..xkan setahun sekali je kita nak hargai ibu kita, hari2 kita sayang mak kita, love you MA! yeah xsabar ni nak balik kl bertapa kat sana berbulan2 hehehe....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

watyz said... [Reply to comment]

setiap hari tu hari ibu. sbb sume ibu sedia kan... kannnn... :)

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

husband kite xwish pon nana ! xmengharap pon sbb mmg xsambut pon..hahaha...

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

sama la xde bunga xde kad xde hadiah ...hari yg biasa2 je just buat ucapan kat mak n mak mertua tu je ..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yee sokong kata2 nana...sue pon hari ibu ni, selama jadi ibu 1st time dapat hadiah...tak penah sambut pon selama ni

eima said... [Reply to comment]

mmg la itu hari khas kristian tp tak slh klu nk hargai ucapkan khas gitu ...takan hari² nk ucap selamat hari ibu kat mak kite..selagi niat kite dilandasan yg betui insyaallah tak terpesong akidah ..jgn pulak kite buat amalan2 yg bercanggah ngan islam ... yg penting niat kita .... hmmm

Myra Jay said... [Reply to comment]

Setiap hari adalah hari ibu... ;)

Myra pun baru tau hari Ibu minggu kedua Ahad di bulan 5..
Ingatkan ada spesifik date ;D

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Smlm sentap kat papazakwan pasal hari ibu ni
Hahah!

Ya ALya said... [Reply to comment]

Tq atas perkongsian ilmu ni.....

Kalau sambut bufday ni boleh...tapi akan jd haram bila kita potong kek..letak n tiup dan nyanyi...sb perbuatan tu menyerupai orang kafir....ya pun baru je tahu....

Ya ALya said... [Reply to comment]

tertinggal word Tiup lilin

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Btol tu

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
Hahaha sama la xpenah harap
Tp tetiba plak dia wish

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin Mohamad
Heheh sama la kita

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Wah siap dapat adiah tu best

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Hahaha sama la kita

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Hahaha nape pulok

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Stuju yg penting niat kita

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...