MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 2, 2013

special dinner bersama tersayang

malam sabtu lepas masa kat kl, lepas je carik barang baby sikit2 kat jj amrul ajak g makan, dia tanya nak makan western ke nak makan arab?kita cakap xkisah la mana2..tu dia ajak g makan western bile tanya nak makan western kat mana victoria station katanya...dalam hati dah dapat agak...dia ni nak makan tempat special ni mesti sebab kita ni bakal nak berjauhan selama 2 bulan ni...

kita ingat nak ajak makan kt kampung baru je, dia kata xpela makan vs je.dah duduk dalam restoran saje kita tanya dia kenapa kita makan kat sini?dia cakap nanti saya nak pegi lahad datu xdapat nak makan sedap2 ari2 sure makan ration pack ( makanan askar dalam plastik tu)

kebetulan masa tu mmg bawa dslr amek 2,3 keping gambo tetiba org cam tengok len mcm je dah kita je dok flash2 kat tempat duduk tu tros simpan dslr amek gambo guna note je..tu pon org cam pandang2 asik2 kita snap sampai naik segan nk amek gambo dah...ye la tempat dah la malap ala2 romantik kan, skai flash kuar mmg berpinau la mata

watermelon juice amrul nye
 orange juice kita nye mia milo ice xamek gambo plak
 mia cam bese la kegemaran dia fries, fries dia plak bapak besar
 kita nye victoria station black pepper steak
 amrul nye dragon lambs cutlets ada daging & lobster, amrul kasi sikit lobster suh kita rasa, makan je tros rasa lidah gatal haha..memang dasar elegik kan xleh makan tp xpe kita makan juga nak rasa pestime makan lobster.klw tumpang pinggan orang ok la kot..kalau sendiri nak oder xberani nanti mau gatal satu badan



 tq daddy..banje kita makan kt sini pestime makan kt vs, ada sekali amrul bawa balik tapau sebab ada supplier blanje, dulu kita skolah seberang vs je ari2 tengok vs bila nak nak masuk haha...konon tunggu orang banje la baru nak masuk nak makan sendiri baya memang sampai bile xmasuk kot haha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

diana said... [Reply to comment]

kenA DUDUK TEMPAT TERSOROK2 SIKIT LA KALAU GITU..SENANG NAK AMBIK GAMBO NANTI..TAK DE LA ORANG JELINMG2..HEHEH

mama tisya said... [Reply to comment]

lama dh tk mkn lobster tk vs ni...last mkn time anniversary thn 2010 kot...suka lobster kt cni...hah mkn cni mcm ekslusif tu psl org tgk kot kalo amik gmbr..nk2 silau flash..hehe...kalo dpt meja dlm kapal best skit...privacy skit la...

lia said... [Reply to comment]

aku x pernah jejak kaki kat cni ;)

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Romantik betoi... Air merah tuh pun siap ada bunga ros... :d

Nafisa81 said... [Reply to comment]

sedap gak makanan peket askar tu kalau sesekali makan. kalau selalu ntahla...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sesekali mahal tak pe kan...kalo selaloo mau kopakkan..

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

akak pun tak penah smpai lagi dlm ni.. uhukss... :P

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

kita penah mkn kt VS sekali je kut..tu pon masa celebrate anibeseri..hehe...

nice gak food dia..

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

mmg nampak sangat mahai kan?? kalo kite ni, mmg pk 2,3 kali la be4 masuk..kiki

Falsya said... [Reply to comment]

xpe...sekali sekala..kesian abg ashkar cuti makan sedap2 2 bln nie..nnt kalau ko balik kl tingin nak makan ape2 before bersalin bgtau je la okayh..

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

pernah g skali..pastue blk skt2 perut jdnye..dh xmo msk dh la vs ni..perut xbiase mknn mahai2 kot..hahahah..

eima said... [Reply to comment]

klu aku kompom tak masuk dah ..huhu tak mampu wei

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Kite x penah mkn sini.. Sedap x?

Shawl nana canteeekkk banget!

Nana skolah apa ek seberang tu? Titiwangsa kan?

Nadea Emerald said... [Reply to comment]

hahaha sama lah dulu balik sek je tgk bila la merasa nak makan vs.. sampai la ni aku xpenah try makan...
nampak cam sedap !

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hoi sedapnye!lame x p vs niiiii

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yum yum..Ayu pernah sekali jer makan kat VS nie..masa practical dulu..ada geng2 kawan belanja makan..memang cedap but mahal nya..pun cedap..
but sesekali kan..apa salahnya..

Nana said... [Reply to comment]

@diana
Tu la pasal seat penuh lak aritu
Klw dok srok2 bole la snap banyak2

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Jadi segan plak nak amek gamba hahaha
Kapal tu xbuka section closed

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Ni sebab dekat area umah mak aku je ni
Klw jauh smata nak mkn mmg xdatang la aku hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Izni Hafiz Abdul Rashid
Ala mmg seme meja ada bunga hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
Eheh klw skali skala ok la
Klw ari2 mmg xlalu dah la...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Stahun skali pon blom tentu masuk sini hahah xpe la bkn slalu kan
Sempena ari istimewa apa salahnye

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
Dekat je ngan opis akk balik keje bole singgah hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Tu la tempat gini bole g time special je la
Saje2 nak g mmg tak la kan
Food mmg puas ati kan

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
Kita dh bg mcm2 alasan naa xmo makan sini sebab tau rege dia camane
Tp dh dia beria ngajak kan
Lgpon stahun pon blom tentu akan masuk skali
Ni tau bile plak nak masuk lg tah
Xmasuk dh kot hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Aku klw blk kl nnt mau tgu masa nk branak
Xde tingin2 dah kot hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Hahaha xpe anne bukan slalu kan
Sepanjang kawen ni pestime masuk sini

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Ala..bonus time seme mampu nye mkn sini hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Makanan mng sedap sgt xmengecewakan
Shawl murahan je nad heheh
Skolah ampang girl

Nana said... [Reply to comment]

@Nadea Emerald
Hahaha tau xpe
Nengok je dr lua dulu kan
Food dia sedap beb

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
Aku ni sebab kat area umah je
Klw la jauh ni
Mmg xsampai aku

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tula klw tgk harga mmg rasa xnak makan hahah
Tp bukan slalu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...