MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 10, 2013

suka nengok anak waktu...

TIDO! yea..suke nengok muke anak time dia tido...xkira la time dia bb ke, or time dia dah jadi bb tua mcm mia ni ke hahaha tetap suke nengok muke dia time tido

time tu rasa alahai nak kenyek2 je behave je nampak time tido tu kan..time ni la nak cium ke nak gigit ke nak buat apa pon bole haha...

esok nnt mama dah ada bb mama nak gomol bb plak dah puas gomol kakak mia 5 tahun ni heheh..jangan jeles udah la nanti kan


Published with Blogger-droid v2.0.10

12 ribu orang memberikan idea bernas:

maria firdz said... [Reply to comment]

sy pun suka tgk wajah ank bila dia tido... pejam celik pejam celik dh besar... :)

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Btoi2!!!
Walaupun baby dah tua..
Msh ttp rasa nak gomol2 je deme time2 gini..
Jgn kata nana, ina yg tgk ni pn rasa nak gigit2 je si mia nih..
Hi3!!!!
Lenanya dia tido..
Aqil kalo tido TERNGANGA..
Keh3!!!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu plak kalu tengok anak2 time tido..
rasa sayu jer..
rasa ..alahai..kejab jer dah besar dah anak kita
and..rasa mcm tak caya jer..dah 2 orang dah anak aku..
rasa damai & tenangnya diaorang..
and..rasa sayang sangat
and..kalau siang tu ada termarah2 ker..bila tgk diaorang tido..rasa bersalah jer...
emm..banyak nya rasa nie..he he he..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Muka mia comel.masa tido...bdk ni kalau tido mmg muka.dia.ikhlas je kan...suci.gitu

iietamalek said... [Reply to comment]

betul tu nana, mmg seronokmtgk muka anak time tido..asik nak cium jer.walaupun my son tu dah 2tahun lebih..hehe

Alycia said... [Reply to comment]

ya betul... tgk wajah anak time tido sayu jer hati kan..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Aloo.. Sayu jek nengok mia ;)
Comel walau mama pggl baby tua hihi

Bila nengok anak time tido
Mula la rase bersalah bila sblm tu ada marah2 kt dia, huhu :/

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

insyallah kakak mia behave, tak jeles punyer..sebab kakak mia paham

Lynn Damya said... [Reply to comment]

hati seorang ibu kan, mcm ni lah mak sy rse mse sy bb, kecik smpailah sekarang agaknya, haha sayu je..nt bila sy dh jd ibu, mesti rse mcm ni jugak..wuwu

nurfardzianafadil said... [Reply to comment]

sweet..!!!

nurfardzianafadil said... [Reply to comment]

tido damia bersendalkan lengan mengikut sunnah nabi ...alhamdulillah...
dan satu lagi perlu berkalih ke kanan....

watyz said... [Reply to comment]

budak2 time tido...sangat la comel kan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...