MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 9, 2013

tahniah deah!

 minggu lepas dia ada wazap gamba upt test, dia tanya agak2 pregnant ke?sebabnye line dia sama2 tapi di mata kasar tetap nampak dua line, kita cakap klw gini positif cumanye dia baru lagi tu line tak pekat...jadi untuk memastikan lagi kesahihanye kita pon up la gambo upt tu kat insta & fb tanya pendapat kawan2 & rata2 yang komen seme kata positif...

so lepas 5 hari buat test pertama, dia anta lagi upt test terbaru kali ni jelas la nampak 2 line..& bila cek ngan doktor dah 5 weeks..alhamdulillah...seronoknye tak terkata ktorg ni dalam wazap haha...rasa nak balik kl je celebrate.

ni seme mula ngan nana keding, dia pregnant xlama kita pregnant, xlama pasya pregnant last skali diah pregnant hahah dah mcm jangkitan virus ke apa memasing xmo kalah nak ngandung tahun yang sama haha..skang nana keding dah abes pantang, pas beton kat kita plak hehe bersambung2 memasing berpantang.

congrats bebeh..kalau ikut due bb lahir 2.1.2014 beday mak dia 1.1 hehe elok la tu ntah2 lahir sama beday ngan mak, xpon kalau lahir awal skit tahun 2013 seme anak2 kita sebaya la esok.pastu kalau anak pasya & deah girl bole la kita berempat berbesan muahaha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

wah wah...tahniah deah...nanti gather2 korang anak beranak plak kan...hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrat deah..ah ah..berjangkit2 plak korang ..:-)

Falsya said... [Reply to comment]

congrats diah..xbgtau pun pregnant..kecik ati kite..wakakakakaka

Nigina said... [Reply to comment]

wahhh tahniah deahh... pasti baby diah comel sgt ..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

bestnyaaaa....
kalau nory dapat berjangkit sekali kan best..
heeee

ibuayu said... [Reply to comment]

Seronok tgk bff nana ni..penyakit berjangkit ni

eima said... [Reply to comment]

wahh tahniah2...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

swett sgt....malu2 sajork deah...tahniah deah

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tahniah diah..korg mmg sahabat sejati..pregnant pon ALLAH bg sama. aok anak2 sebaya gi sekolah sama2 lah..hehe

*azni* said... [Reply to comment]

wah,berjemaah gitu..hehe..

atty's said... [Reply to comment]

tahniah deah..takecare

lia said... [Reply to comment]

terbaek la korg... ni betol2 kawan sehidup-semati-sepeknen he3

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Nnt anak2 plak jadi bff heheh

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Hehehe tula seme pakat jangkit

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Puiii hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Nigina
Hehehe mest muka anak cina

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Insyallah ada rezki nory nnt akk doakan

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayu
Hehe tula memasing jangkit

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Heheeh tq on behalf

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahah deah malu?
Xde makna nye hihi

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Eheehe tula btol2 sejati
Alhamdulillah rezki memasing

Nana said... [Reply to comment]

@*azni*
Bjemaah bsama2

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Tq on behalf kak

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahaha sepeknen xle tahan tu

ieda immi said... [Reply to comment]

wahh tahniah diah ! ...
kira subur sangat lah nie ... alhamdulillah BFF ngandung dlm tahun yg sama .. sesuatu yg menarik ! ..

semoga nana , diah dan faysa selamat ke kelahiran .. aminnn

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tahniah tahniah! :)
tumpang hepi utk anda anda sekalian
Eceh! ;)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah Deah.. :)

memang jangkitan padu ni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...