MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 2, 2013

turun KL semata2 memenuhi undangan perkahwinan

 minggu lepas minggu amrul weken off bese klw xde hal apa kat kl memang ktorg xbalik kl nye.weken klw amrul off bese mmg abeskan masa kat kluang je, jalan2 ke makan2 ke..tapi sebab last week ada kenduri menyambut menantu kawan baik dia kat seemenyih tu yang ktorg turun kl tu.

tu la dia amrul..kalau dia xde hal, jauh mana pon kawan kawen dia akan cuba datang, kalau la kita jadi perantin tu sure terharu..jauh2 kawan aku ni sanggup datang majlis kawen aku...

kali ni turun kl amrul memang kena banyak bersabar ngan ibu mengandung hahah sebabnye kejap2 yang nanti ada hentian benti..4 hentian kena stop sebab nak terkencing, bese la kan bile bb dah makin beso dia tekan pundi kencing mama..tu buat asik2 nak kencing, padahal sanggup xminum dalam kete sebab xmo terkencing, sama juga kencing sampai 4x hehe...

selamat pengantin baru pojie & liza


budak ni seronok sebab ada satu motor aiskrim tuan umah sediakan, nak amek puluh2 kali pon xpe..rasanya mia 7x amek aiskrim haha...bile masuk kali ke3 dia kata eh mia nak aiskrim lagi..kita cakap ha g beratur sendiri...ala..nanti pakcik aiskrim tu xkasi kang asik asik mia asik asik mia hahah..tau pon asik2 muke dia je kat motor pakcik tu

skang g umah orang kawen xleh melawa haha..pakai je baju pregnant.klw dulu time orang kawwn la nak melawa pakai baju kurung cantik2


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak pe, pakai baju ngandung pon cantik gak

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

mai ni makin comel makin manis la..geram nengok diee.....cantek pengantin perempuan !

Falsya said... [Reply to comment]

mia koyo nmpk cantikkkkkk..dh kalau asik asik mia asik asik mia, mmg pokcik tuh perasan la kan..ahahaha..

ko yg 7 bln mmg sah2 dh xmuat baju..aku baru 3 bln baju kawen diah lagi 1 inchi dh xleh pakai dh..ahahaha..

mama tisya said... [Reply to comment]

kemain mia byk kali amik eskrem ye..tp mmg bdk2 suka pn...cuma sian la nk kena beratur ngan org2 beso..hehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

lawa pgntin pompuan tu..

slmt pgntin baru buat psgan pgntin...

dh 7bln tu..mmg kena pakai bj pregnant arr..hehe..

eima said... [Reply to comment]

senyuman ko dah cantek sgt dah pakai pe pun klu senyum je cantek ...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Pakai apa pun nana tetap nampak manisss ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

7x..??hamboi mia!!

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

bestnya dapat makan aiskrim banyak kali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...