MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 20, 2013

yeay complete!

tetiap minggu amrul tag gambo hello kitty kat fb tu nak ingatkan kita la suh g beli..dia tau klw dia tak ingatkan memang kita ni lupe.

last week masa ari jumaat anta mia g skolah tros g mcd bekpes sensorang lagi..semata nak kolek hello kitty heheh...ni last pasni xde dah sudah cukup sudah! jangan pasni kuar plak koleksi upin ke mickey ke sudah la..mau amrul suh kolek juga tu...

mia bukan minat gile pon hello kitty ni dia lagi suke upin & boboi sebenarnya..tapi maybe di mata amrul menatang ni nampak comei kan..tu dia nak suh kita blikan utk anak dara dia tu

 ok lengkap dah! 4 ekor

 p/s; dah ngumpul menatang hello kitty ni tingin plak nak g hello kitty city kat nusajaya tu..nanti la tunggu beranak nak ajak amrul g sana

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

wah..comelnye...kalo m3h ade ank pompuan leh la kumpul..

maria firdz said... [Reply to comment]

comel.. :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Hehe..kelako jgk amrul nk..tp takpe..tu tanda dia sayang kt anak dia..hehe

fazilzura said... [Reply to comment]

zaman bujang mmg suke kumpul benda2 gini .. nw sume tah mana2 tah .. abah mama aku x kasi simpan dh psl terlalu banyak

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

bagus la korang... aku br tau last week...

eima said... [Reply to comment]

papa plak yg lebih ek .. hahahha

amiey lee said... [Reply to comment]

Hee aku baru ada satu kaler ungu tu... tu pun sesaja beli sbb sarah nak...

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

comel.
aida da lama x gi mcD. tu yg tak tau pasal hello kitty di mcD.
in shaa Allah june nanti aida gi hello kitty land tu :-)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ada jugak sweetnya si amrul ni
Haha!
Oo nnt bertapa kt kl dah ek?
Best la camni :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

Masa sekolah dlu tksuka betul hello kitty ni.tkthu nape.bila dh tua2 gini kn tgk hello kitty comel sgttt. Mmg gegel hbis ar kalo pompuan suka hello kitty kn. Bagus daddy dia auh kumpul utk anak dara

Ena said... [Reply to comment]

eh! fiza.. sama la kita.. dulu ena pun gitu.. tak suka.. tp dah tua2 ni suka kemain pulak.. heheh..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu pun baru weekend nie cukupkan 4 nie..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dah complete..misi berjaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...