MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 11, 2013

bila mak2 orang bersoSIAL

sabtu lepas ada la reunion kecik2 ngan kawan2 kolej, kami ni satu kelas masa amek kos seksiteri dulu...pagi tu patut ada reunion juga sekolah menengah tapi dari kul 10 pagi sampai 2 petang macam lama sangat takut xlarat nak dok lelama..tu tak join, yang ni plak santai2 je kat redbox the curve dalam 2 jam je gagah juga la pegi even sakit2 pinggang juga sepanjang 2 jam tu, demi kengkawan dah lama xjumpe kan..ku tahan juga la labu...

memasing datang single, hani memang always avelebel, ina plak laki outstation 2 bulan (senaseb plak ngan kita hehe) fiza plak laki nye usop whilca shooting pilem,.memasing datang solo xbawa anak..fiza sorang je bawa anak dia caliph.

fuhh dah lama gile la kot tak melalak tekak kat karoke haha...serius lama stahun ada kot.dalam pada dok sakit pinggang tu ada la dalam 10 lagu juga mak buyong ni nyanyi pastu siap nyanyi lagu mior kilauan emas nyanyi masa konsert mingguan dandgut raggae ahaha...dah mak budak yang lain cam kena rasuk hantu gelek hahah gile2 diorang seme ni..nama je mak orang tapi pangai seme cam bukan mak orang.

walaupon kejap je..tapi sronok sangat bile jumpe ngan kawan2 lama...terimbas balik kenangan masa blaja dulu...siap nyanyi lagi SPIN hadirlah mustika hahah sebab nye masa study dulu ada sorang classmate tu anggota kumpulan SPIN so bile dia masuk kelas je ktorg nyanyi lagu spin pastu dia malu2 haha..jahat kan ktorg ni...







 fiza ni manjang je free laki manjang je suting kan hehe
 ni la anak teruna usop whilca, caliph bagus nye caliph ni orang memekak2 nyanyi dangdut segala dia bole bantai tido lena langsung xsedar dekat sejam dia tido berteman bantal busuk dia hahaha bagus nye caliph ni

ada yang nak tgk gambo penuh kita hok latest kan ni lah dia dah masuk 34 weeks dah


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

sesekali yg seronok tu.. putih melepak ya anak yusuf whilca tu..

diana said... [Reply to comment]

seronoknya jumpa kawan lama..saya ni entah kawan lama pun tak tau hilang kemana dah..heheh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Haha! Meriah jek walau berempat :)

lia said... [Reply to comment]

ni da btol2 lady's day out ni he3

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

muda ek isterinya..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

amboiii akak, smpat lagi berkaroke tu..hehehe...mesti baby berdancing2 dlm perut kan...heheh

hazlina azmi said... [Reply to comment]

Bestnya blog awk.. nice to read and read more

Free2 jemputla ke blog saya ye
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak nampak jaa peyot cumill nana ni

BUNDA a.k.a KN said... [Reply to comment]

assalam,

sesekali nak enjoy..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

sesekali enjoy pun seronok sbnrnya..
haaih...
lama tol tak melepak dgn kengkawan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...