MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 25, 2013

buttercup murah

mcm yang kita katakan, kita buat biskut memang menggunakan buttercup, baik untuk jual baik untuk makan ni la butter kegemaran kita.bese klw wat kek pon kita pakai buttercup.

semalam balik dari checkup tetiba tergerak plak nak bli paper metro padahal xpepenah pon selama ni membeli sokabar haha..lagi2 dah balik kl memang xpenah bli paper pon..sampai umah selak punya selak eh eh skali ada iklan tesco ada plak promo buttercup.sebelum2 tu memang dah pesan kat beberapa orang kawan klw jumpe buttercup murah bagitau...dah mcm rezeki plak nak dapat buttercup murah ni kan..

last year kita dapat RM2.59 harga buttercup kat tesco juga tapi tu dia jual masa bulan puasa kiranya dalam puasa seminggu camtu baru ada promo..kita ingat nak juga tunggu bulan puasa nanti kot tesco wat promo cam last year kan..tapi tengok dia kuar promo ni rasa mcm eh xpe la beli je la kang kita dok harap2 dia ada promo bulan puasa skali xde camane?melepas plak harga yang RM3 ni..

so xpela andaikata tesco ada lg promo lagii murah dari ni kita redho je la..rehdo dalam terpaksa haha..bukan apa klw ada bahan2 nye awal, awal la kita bole mula siapkan buat kuih maybe start puasa tu dah bole buat sikit2...

untuk promo yang dalam paper metro semalam dia tulis 2 RM6, satu RM3 la normal price dia RM4.59, jimat la RM1.59 seketol butter banyak juga kan save?so kepada sesape kengkawan yang tengah mencarik butter murah sila la terjah tesco promo ni mula 24 jun sampai 27 jun
 yang beznye xde had ikut la la beli sorang bape pon, utk first batch ni kita bli 35 ketol dulu


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Murah gak tu
Nana mak nana tolong kan?
Ok la tu.. Ada assistant.
:)

Nana said... [Reply to comment]

terima kasih nana...sbb share...
kena beli jgk niii... :)

Masni Syafie said... [Reply to comment]

wow...standby for ur sarang semut yer..like like like =)
ok latu yang mane boleh dapat murah, cari yg murah2 kan...

zarena heeney said... [Reply to comment]

haah thn lepas pun ena beli kat tesco mmg memborong sakan la
tapi thn nie terus beli yg dlm bekas kot
senang skit

diana said... [Reply to comment]

nampak macam jongkong emas pulak..heheh

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ahhaha
murah mmg mura
weih..
ape no jln rumah ko tu?!
bgi alamat
aku lupalah

mrs kayrul said... [Reply to comment]

meriah betul ngan butter...tahun nie dah nekad taknak buat kuih raya langsung so tengok je la kengkawan memborong butter,,,hehhe

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

Ada terpandang.. tapi lama lg nk buat kuih.. peti ais kat rumah comel.. ;)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

murah ni..
mak kita pon ada gune buttercup..
sll dia beli kt tesco arr

watyz said... [Reply to comment]

waa.. byk nye butter... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...