MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 20, 2013

dah lama nye xmakan nasi minyak

 last makan nasi minyak 2 bulan lepas masa kawan amrul kawen.last week ada jemputan kenduri kawen kawan skolah memula dia anta invitation idok la rasa bole pegi sebab masa tu kita kat johor tak tau plak nak dok bertapa lama kat kl ni...so bila dah ada kt kl kita pon calling2 la geng mana yang nak pegi sebab musabab nye nak tumpang diorang hehe...

klw dekat2 area keramat kita boleh lagi nak drive ini kalau kat pantai dalam sana xlarat juga nak drive..seb baik la ada geng nak pegi bole tumpang sekaki...klw xde kawan pegi memang tak pegi la jawabnye..tq timah sebab sudi tumpangkan ibu mengandung & kepaad pengantin suraida & sharif selamat pengantin baru..

ni kawan2 skolah menengah lain2 kelas tapi muka2 ni la yg rajin attend kenduri kawen kawan2
dedua kwn saya ni ada bisness sendiri
belah kiri tu timah dia ada kedai makan & masa majlis kawen tu dia supply aiskrim goyang
 bersama mak andam sape berminat nak carik jurusolek sila la calling2 sukma yea..hasil kerja dia meletop!
no tipon sukma bole tengok kat sidebar blog kita tu
pelamin ni bunga dia pepel sweet sgt tapi dia xnampak purple sebab spotlite tu bertukar2 kaler so pelamin akan ikut kaler spotlite dah kalerpul
 arch

 bergamba bersama pengantin, pengantin ni sekelas ngan kita sejak form 1 sampai form 5
memandangkan kita datang ngan tauke aiskrim goyang kita kena tunggu sampai abes majlis sampai aiskim dia abes baru bole balik siap tapau lauk segala heheh
 ni la dia rupe aiskrim goyang, 
sape2 yang berminat nak oder bole contact fatimah sebatang dia cas RM1 xkisah event apa pon cukur jambul ke birthday ke majlis bertunang ke majlis kawen ke seme dia bole supply

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

1st time tau ada aiskrim goyang ni :)
Mia dh tak ikut jenjalan dah ek
Dh besar kot dia hehe
Selamat pengantin baru utk kwn nana :)

watyz said... [Reply to comment]

cantik pelamin. 1st time makan eskrem goyang masa thn 2009 kalo x silap.. tp aku makan ckit je. sbb bile sedut2 abis perasa aku x nak dh... hahaha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik pelamin tu..dok la sue PK aiskrim goyang ni macam mana...rupanya gini aiskrim goyang org panggil..baru tau

Masni Syafie said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru utk kwn nana..
cantek pengantin dan majlis nampak meriah..
goyang...jgn xgoyang...hahaha

MRS. K said... [Reply to comment]

next week ade ipar kite kawin. datang la klu nak makan nasi minyak. dekat dewan gombak setia. hehehe

Maria Firdz said... [Reply to comment]

ais krim goyang.. 1st time dgr ni...

mama tisya said... [Reply to comment]

aiskrim goyang ye...gmbr pn goyang sama ek...sedap aiskrim gtu...mia tk ikut skali p wedding?

eima said... [Reply to comment]

nk mkn eskrem ni leh pi taman layang2 kepong ade jual ptg2 hari minggu ... aku tak penah beli utk diri sendrik utk anak2 je so tatau rasa pe

zarena heeney said... [Reply to comment]

ice cream goyang tu mcm mana
mcm ice cream batang tu ker

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

seb baik ritu ada gi knuri kawin..dpt mkn nasi org kawin..ehhe..

aiskrim goyang? penah tgk..tp tk taw pun pggil nama dia aiskrim goyang..kekeke..

Lazarez said... [Reply to comment]

salam... suraida tu ex officemate saya.. bila dia kawen tu

Lazarez said... [Reply to comment]

salam,

Suraida tu ex officemate saya tu.. bila dia kawen ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...