MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 21, 2013

dah mcm pagi raya!

 hari ahad tu mak kita rajin plak...masak nasi impit ngan kuah kacang pastu ada sambal kelapa kelantan.memula kita nak buat lontong tapi nye bahan plak tak cukup..last2 mak buat kuah kacang ngan sambal kelapa je...

kebetulan plak ari sabtu tu kakak masak ayam rendang, kita pon paw la dia dua ketol nak makan ngan nasi impit hehe..pastu plak ari sabtu tu dapat plak tapau daging masak hitam masa kenduri kawan sekolah tu...apa lagi mak panaskan la buat makan sarapan pagi ngan nasi impit dah kemain meriah plak kan bekpes masa fathers day aritu haha xsambut pon gatal2 je kata sempena fathers day

disebabkan kita sorang je special dapat rendang ayam yang lain2 kita tak usik dah.,.haha padahal tingin nak makan kuah kacang last2 kita bedal nasi impit ngan rendang ayam je

nasi impit mak buat sendiri dia klw rajin dia buat la sendiri klw malas dia bli dalam pastik dia rebus
 kuah kacang terbaik dari mak
 sambal kelapa
 rendang ayam
 daging masak hitam


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Wah.. Awl smbut raya... :-)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Mmg dh mcm pagi raya dh ni nana :)

watyz said... [Reply to comment]

adoyai!!! sedap nye la hai... tingin lak meriah2 gini... :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ni ganti sambut raya nnt yee

Masni Syafie said... [Reply to comment]

persiapan awal practice suasana hari raya...hehehe..nak amik mood raya sikit la..hehehe

lia said... [Reply to comment]

Terbaekkk la nana... Xde la kempunan kan he3

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Rindu nak pose pastu nak raya..tak sabarnya

amiey lee said... [Reply to comment]

Huhu aduhaiii dekat nak raya ni mcm2 makanan h terpikir

eima said... [Reply to comment]

nanti ko pantang kan waktu raya kan ... haaaa pulun abis2

mama tisya said... [Reply to comment]

sedapnya..mmg tgk pn dh mcm raya...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

waaaa laparnya!!

zarena heeney said... [Reply to comment]

sahur pg td ena pun mkn nasi impit

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bestnya la weh..
suka haihh aku tgk nasi impit rendang..ada ketupat lg best ni..hehe

Masya said... [Reply to comment]

kenelah makan sebelum pantang ni... nnt raya x sempat makan hihihihi

Nur-nba said... [Reply to comment]

Wah sedapnya..Memang best kalau duduk dekat dengan mak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...