MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 20, 2013

demi mu anak..

dah 3 minggu balik kl mana ada kita g jalan2 sangat...xlarat la perut makin besar jalan dah mcm pingu.kadang kesian nengok mia..sebab nye klw daddy dia ada mesti daddy dia bawa jalan nye lah..daddy kan keje shif klw weken ni keje weken depan nye cuti, so klw weken keje tu bese mmg xkemana sgt la slain tgk wayang tp klw weken off memang panjang la skit langkahnye tu...

dah balik kl ni mia banyak memerap kat umah je..abes nak buat mcm mana...mama dia xlarat dah nak jalan2..seb baik juga ada kakak & adik yang kekadang bawa juga mia jalan2.aritu dia cakap mia bosan..jom kita g main taman..

aduh..kesian plak dengar ibu dia ni dalam xlarat tu gagah juga la start kete g bawa main taman yang terdekat ngan umah...sampai krem2 kaki nak masuk kete redah juga...tu pon saje bawa g lambat2 6.30 petang baru kuar umah kang kul 7 dah gelap hehe xyahla tunggu lama2 kan dia nengok gelap seme orang balik dia pon nak balik


sabar la yea mia..tunggu daddy balik nanti aktiviti kita akan berjalan mcm biasa

 kadang tu xharap juga adik kita ni nak bawa mia g jalan..tapi memandangkan kita skang xlarat nak bawa mia sana sini..kita bagi je la dia bawa mia
 ni masa beberapa minggu lepas tah..sampai ke putrajaya adik kita bawa mia jalan
 sampai ke alamanda dia merayap
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Kesian mia!!tggu papa mia balik ek..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

wahhh dah pandaii dah jalan2 tanpa mam dia...
maklumlah dah anak dara kan...
hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ala mia sampai putrajaya x roger aunty soya..kikiki...x pe la...nnt amrul...langkah kasi jauh yee

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Naseb gak ada adi bleh jgk bwk mia jalan2..
Sabar ek mia..

eima said... [Reply to comment]

naseb baik ade mak sedara boleh jugak tolong2 bw mia kan ..klu tak kesian la mia nk tgu dedi balik

zarena heeney said... [Reply to comment]

ALAHAI CIANNYA MIA

diana said... [Reply to comment]

tak pe la..nanti daddy balik boleh la jalan2..lagipun sekarang ni nak jalan2 pun tak best.jerebu je kat mana2..risau..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

alahai cian Mia ye..
tk per..tggu adik keluar, nnti mai sm2..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...