MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 27, 2013

foodporn # 2

 ni lagi makanan2 yang tingin nak makan..heheh melampau dah nak beranak pon tingin2 lagi...

kuih doremon ni bli kat pasar keramat ni btol2 kuih nostalgia ni masa kekecik skolah rendah lagi suke makan kuih ni asal sabtu ada koko kat skolah je singgah pasar bli kuih ni dulu 20 sen satu skang satu 50 sen
kuih ni xde inti kosong je ala2 kuih dorayaki la bentuk dia rasa rempah2 skit sedap, ni klw g pasar keramat sure beli

cendol jalanan hehe..murah jek sebekas singgit dah la sedap gile santan pekat, tak manis sgt bli kat area umah memang dia jual tepi jalan je seme air dia singgit sebekas pastu seme air sedap2.balik kl wajib bli cendol ni

lala masak sambal ni, kita tingin dari kluang lagi nak makan lala tapinye asal g pasar kita xpernah jumpe orang jual lala..bila tanya ngan pakcik van yg jual ikan depan umah pon dia kata sepanjang saya meniaga saya tak pernah jual lala katanya.pastu makcik2 lain menyampuk kat sini susah nak jumpe lala..owh alkisah baru kita tau padan la tiap kali g pasar kluang xpernah jumpe
so aritu balik je kl g pasar keramat tros rembat 2 peket sepeket RM5 beso2 plak tu lala dia hambek ko..masak 2 peket makan sampai puas!
rvc, yang ni dari kluang dok tingin nak makan..nak oder kat kak long pasya tapi dia xde buat kecik mcm ni, klw oder kat kak long kena oder sekotak tu dalam 16 kot.kita takut xabes so try la bli kat orang lain rvc ni sebab dia jual bekas kecik


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lapar la plak...dh lah me puasa ari ni hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

banyak yang teringin tu...tapi alhamdulillah dapat jugak

mama tisya said... [Reply to comment]

oh kt kluang lala tkde ek,..nasibaik sempt mkn bila blk kl..lama gk tk mkn lala

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

paling aida suka dlm post ni, masak lala itu. feveret masakan kalau beli lala yg fresh :-)
anak2 memang ratah jer lala tu, nasi diorang x pandang pun!

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Naseb baek le nana ngidam makan yg senang2 jugak ka nak cari kan?
Murah2 plak tu hihihi
Bagus nana ni :)

zarena heeney said... [Reply to comment]

suka cendol
nak cari la waktu lunch nie

adda syuhada said... [Reply to comment]

sedapnya semua.....

eima said... [Reply to comment]

mkn puas2 b4 pantang nanti ...
jgn la tulis porn ai tak leh buka kena blocked ngan opis ..kikiki

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

cendol.. sedapnyaaaaaa

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Terliur tgok kuih yg ats tu..hadehhh

++eden|essey++ said... [Reply to comment]

tetiba baca citer ko skali last² scroll mouse eh cam kenal lak RVC tuh...hihihihi...TQ

watyz said... [Reply to comment]

wa.. makanan!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...