MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 6, 2013

gambar fevret saya

 secara jujurnya saya memang suke gambo ni..sebab nampak cam hepi2 jek..banyak anta gamba ni utk join contest...skali kan minggu lepas ramai plak kengkawan tag kat fb ingatkan kenapa bila buka je fb dutch lady moms club nengok muke kita 2 beranak diorang pakai utk jadi wall pic utk aritu ..rasa pemes sekejap hahaa...sekejap je la xyah berangan pangg skali baru tau
 ni kali kedua dutch lady moms club guna gambar kita utk letak kt fb diorang sebelum ni 
cam gambo bawah ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

pic cantik leh cantik model iklan ni hahah

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..kira jadi model gak la nie..leh minta jadi duta ducth lady nie..congrats dear!!

Maria Firdz said... [Reply to comment]

tersentuh hati... mmg cute... :)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Gmbr cantek, dorg pun tertarik :)

Masni Syafie said... [Reply to comment]

ohh sweet nye....femes boleh jadi model duta dutch lady nih...hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg cantik2 pon gamba ni

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

WAHHH pemesss akak.!!hehe

CaDLyNN said... [Reply to comment]

penah belek2 majalah nampak muke nana dgn damia - testi susu anmum kot..

btw..gamba tu mmg cun~!

mama tisya said... [Reply to comment]

bole jd model

Nur-nba said... [Reply to comment]

Nice pic.. Glamour Nana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...