MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 19, 2013

hadiah birthday dari gefren

 haih..dah tua2 pon dapat adiah lagi tau...hehe yang beznye adiah beday kita ni lebih kepada adiah untuk kegunaan pas bersalin nanti..alhamdulillah..syukur murah rezki bb kan..

ni adiah dari nana keding little bean steam strellizer memang tak pernah ada menda alah ni botol mia dulu kita rebus cara manual jek xde pakai strerilizer
 wrislet carlo rino dari deah..dia nengok wallet mango yang diorang kasi last year dah rosak skit zipnye tu dia kasi beg baru kot hehe
 nursing poncho dari pasya, yang ni memang kita plan nak beli sebab nanti senang nak bf bb kan...
 thank you kawan2! sayang korang dunia akhirat

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Bestnya.. Dpt hadiah yg mahal2 semuanya.. hehe.. Jimat dh duit tu... Hehe

ieda immi said... [Reply to comment]

tahniah dikk
semua berguna ! ;)
dpt rasa seronoknyee ..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer nana...sue guna steam little bean tu dari zaman syawal sampai sekarang alhamdulillah masih boleh guna...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best2 hadiah semuanya...semuanya berguna sangat

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Beruntungnya nana..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh tu :)

mama tisya said... [Reply to comment]

adiah best2 belaka

watyz said... [Reply to comment]

bertuah nye badan dpt hadiah best2 tu... :)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tkyah beli nusing cover tu kan
Baru aritu nak beli kat suri.my guna voucher kan?
Hhehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

gelfren2 yang baik2 dan sporting2

eima said... [Reply to comment]

alahai byk hadiah best2 ... tahniah2

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

murah rezeki baby..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

untung gefren bagi hadiah best2..rezeki2x..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...