MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 26, 2013

jangan merungut

Masa g klinik buat test mnm air gula ada la sorng couple belakang kita ni wife dia xde bebel2 tp laki dia la yg bising dia ckp kat wife dia, kenapa klinik kerajaan ni sevis dia slow?pastu bini dia ckp ala biasa la klinik gomen ramai orang xmcm private pastu bla bla bla diorg dok ckp sama sendiri

Dah diorg blah dtg plak couple lain duduk blakang kita pon sama juga laki dia komplen ckp nape klinik kerajaan ni servis slow?dah tau ramai orang tambah la staff bla bla bla

Eii menyampah plak dengar, dah kau sendiri yang pilih nak checkup kat gomen ko hadap la...nama pon servis FREE jangan la ko harap layanan mcm kat spital bertarap 5 bintang.kalau rasa xsuka ngan sevis kenek gomen pegila checkup kat swasta nun..

Kita pon kadang merungut juga klw lama sgt kena tunggu tapi xde la nak komplen bagai kan..dah kita yang nak wat checkup kat sini kena la terima.

Bg yg kurang kemampuan cam kita ni, memang xde la kita nak g checkup kat swasta sekali checkup dah seratus lebey.so gomen je la pilihan yang ada..alah jangan ingat g checkup kat swasta tu x yah tunggu lama, aritu masa g scan kat private hospital kena tgu 2 jam juga sama je mcm hosp gomen tetap kena menunggu juga



Published with Blogger-droid v2.0.10

8 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue sangat sokong...mcm2 la kata itu ini..sue pon merungut jugak, tp sedar jugak bukan jenis yg berkemampuan kan

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Setuju!
Banyak komplen baik p swasta jej

cik chinta said... [Reply to comment]

sokong sgt

Gieyana said... [Reply to comment]

X sabar la tu..menunggu lm tu pon salah satu dugaan gk tu utk lebih bsabar..ini br check up..imagine sok2 klau kt labor berjam2..lg la lm..:)

Betul beb..since aq check up kedua2nya..ada certain2 hr gk check up kt swasta amik ms lama..especially klau kena g lab amik darah mcm aq check up last wk..bezanya servis la...but nw KK pon dh bgus dlm servisnyer cuma procedure dia yg byk tu jer jd lmbt..:)

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

betul.. nak cepat.. g swasta..

MamaFarah said... [Reply to comment]

sama ye nana ,swasta pun nunggu la gak..saya checkup kat annur bangi.dari ank first..sy amik nombor pastu gi opis..x rela nk nunggu lama2 kat situ..kang nk smpi no saya dia kol la.,.hahaha...sbb dekat ngan opis..memang checkup jer seratus lebih..kene stanby 2 ratus tiap kali checkup..

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

hasben slalo cte klu die jage klinik skt puan, yg lbh2 org lelaki yg dok marah2..

bukan sngaja nak lmbt2kan proses, klu blh semua org nak settlekan cpt tp dah kene prosedure mcm2 kan..lagi2 klu 1 doktor 1 hari ngadap 80org ke 100org patient..pengsannn~

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Akk cek up kt swasta pun lembs jugak sis..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...