MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 6, 2013

koleksi fm terbaru

 last beli fm masa g uss & legoland pastu xde dah beli sebab tak merayau kan..heheh fm ni kalau merayau je baru beli..

 ni ole2 dari pasya balik dari hong kong 
ada chopstick, keychain & fm
 ni fm adam gedembol dapat masa majlis cukur jambul adam aritu penuh muka adam ha kat fm tu haha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

makin bertambah lah koleksi FM akak...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cumill muka adam bam bam tu haa

MRS. K said... [Reply to comment]

aku ada keychain gambo love tu sejibik tapi london punya. jab g aku tag kat ig. hahaha

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ahahahha
Giler kiutttt muka adam penuh 1 fm! :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

mesti dh byk fm nana ;)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

haha comel ! :D

mama tisya said... [Reply to comment]

best dpt fm

mummy_ayu said... [Reply to comment]

FM..best best!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...