MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 5, 2013

mangga cicah kicap pergh!!

 bese kalau orang ngandung tak le pisahkan ngan mangga muda cicah kicap kan?kita jenis tak berapa suke makan mangga muda sebab tak tahan masam...memang sepanjang mengandung tak pernah pon buat kuah kicap makan ngan mangga muda ni..kalau sendiri nak buat memang tak lah tapi klw orang lain buat kita makan juga hehe..tengok tahap kemasaman mangga tersebut kalau tahap masam sampai sakit otak memang serender.bese klw kita beli rojak buah pon sure akan pesan xmo mangga..sebab xsuke masamm

ni ari rabu lepas la diah ajak teman tido umah dia..laki nye outstation...pasya plak pantang je dengar kita nak lepak2 umah diah..dia pon nak join sekaki..eh eh plak tu dia nye idea la ni nak bli mangga muda makan umah diah sambil lepak2...

elok la tu 3 orang mak buyong ngadap mangga muda secara berjemaah kan?hahah klakar plak nengok kan memasing dah ada isi dalam perut jadi selera pon lebey kurang sama je la nak makan mcm gini

mujor mangga pasya bli ni bukan jenis masam sakit otak, lepas je makan mekdi seme bedal makan mangga yang serender awal diah..sebab dia tak tahan pedas tinggal la kita ngan pasya ngadap sambil tgk the apprentice haha
 sepakat membawa berkat hahaa

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yum yum..cedapnya..kecur liur tygk..
best la korang..pregant pun sama2..friendship forever!!

watyz said... [Reply to comment]

o.. heaven la bebs... ehheheh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedapnyer...kecur air liur lak

Maria Firdz said... [Reply to comment]

semalam pekena dua biji sorg je.. ada baki lagi 3 biji hubby belikan... utk hari ni lak.. hehe.. biasa la mak buyung jmpe mangga mcm kucing jmpe ikan.. hehe... xpe.. mkn2.. nnt lpas berslin lama nk pntang...

eima said... [Reply to comment]

pagi2 dah wat aku kecur ... heeeeee

MAZLIZA ABD RAZAK said... [Reply to comment]

alamak...terliurnya tengok.

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

perghhhh ngidam gak ni ahhaha

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

wahhh..
aku pun terliur ni ha..
aku mmg tk suka mgga yg masam2 sgt..
mgga manis2 sedap..

Hyazz Eibrhm said... [Reply to comment]

alamak aihh..mangga sedapnya..seb bek tak ngidam..kalau tak haruslah tuan rumah huluq kat sini skett

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

best!!!
cantik plak bekas letak kicap tu hi hi love pink karer...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kecuq ayaq liuq ni nana weh

Afne said... [Reply to comment]

terliur plak aku tgk huhu

Edlin Zakaria said... [Reply to comment]

Salam ukhuwah.

Jemput lawat blog saya di http://www.themagicgarden.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...