MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 11, 2013

menang week 4- mum's pure love contest

 contest kat fb, ala2 contest nivea aritu pilih template, pilih gambo pastu submit sbijik cam nivea yang menang aritu.masa diorang email minta details seme diorang minta sekali nama anak & saiz pampes anak..ater kakak mia mana pakai pampes dah...kita pon kasi la nama bb dalam perut ni...hahahahah..pastu kasik size s untung bb dapat pampes free jimat dah pampes utk sbulan hehe....

rasanya ramai kawan2 menang ni setiap minggu ada 10 pemenang, contest berlangsung selama 5 minggu, grand prize dia bezz rantai emas selain hadiah2 sampingan
 ni adiah untuk pemenang mingguan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! memang sesuai..dapat hadiah utk baby plak. :-)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tahniah nana :)

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..mmg rezeki baby dpt pampers free

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana..rezeki tu

eima said... [Reply to comment]

tahniah ....murah rezeki betui baby

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

kita week 3 hahahha ..
untung la bby dapat free pampers

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

rezeki baby kecikk

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

waa..syoknye..tahniah

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats :)

lia said... [Reply to comment]

Alhmdlh... tahniah tahniah...

nurfardzianafadil said... [Reply to comment]

TAHNIAH ...... SEMOGA LEBIH DIMURAHKAN REZEKI LAGI DIAKAN DATANG...INSYA ALLAH ....

Masni Syafie said... [Reply to comment]

tahniah...murah rezeki nana n baby.. =)

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

tahniah...
rezeki baby...

Wan Amira said... [Reply to comment]

congrats nana

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

congrats nana...
murah rezeki
alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...