MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 24, 2013

ni yang dia suka sangat balik KL ni

lagi2 kalau cuti sekolah..memang dia suka sangat la kalau balik KL sebab sepupu sepapat ramai...mcm2 projek diorang ni.yang ni masa cuti sekolah aritu, sampai2 je kl esoknye xmo tido ngan ibu dia dah..dia kemas2 baju bawa g umah makcik dia nak tido ngan kazen2 sebab cuti sekolah seme port umah kazen yang ada swimming pool sana

ni gambo2 dari kakak dia yang amek gambo bebudak ni mandi kolam, kakak la yang pantau diorang mandi.mandi kolam kecik je tak risau sangat mia dah pandai nyelam2 tahan napas.sonok tgk mia happy dalam gamba ni seb baik ada orang tukang melayan..ibu dah xlarat mia oiii












Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

duniafana said... [Reply to comment]

sempoi...

mama tisya said... [Reply to comment]

bdk2 kalo dpt mandi kt pool tk ingt mak die dh...suka la mia

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

macam model kolam lak...nampak muka mia tu happy..suke dier yee

Masni Syafie said... [Reply to comment]

suke tgk kanak2 happy mandi kolam...

lia said... [Reply to comment]

x mustahil sampai ke besar depa akan geng baik ni nnt ;)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Happy nengok mia
Mia dh pandai bawak diri :)

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

bestnye mandi manda..bdk2 mmg suka aktiviti ni..

MRS. K said... [Reply to comment]

hadif aku rasa tak berani lagi naik slide mandi nih huhu

mama ila said... [Reply to comment]

seronoknya diaorg..mandi sama2..makan sama2..hehehe..

diana said... [Reply to comment]

ksawan baik sampai besar gamaknya depa nih kan?

zarena heeney said... [Reply to comment]

muka dorang sama jea kan...

fazilzura said... [Reply to comment]

harus ler best beb ...
ramai geng plak tu .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...