MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 13, 2013

sehari satu entry

adoi...skang ni kan sakit belakang makin kronik...huwa...nak nanges je rasa...kita ni bese update blog mesti kena buka pc juga klw nak update cite bergambar...klw pakai tab susah nak upload gamba nak kasi large kan dia adoi mmg lain ngan laptop, puas pakai laptop juga klw nak update blog

so buat sementara masih terdaya ni kita akan cuba utk update sehari atleast satu entry...kalau ada banyak cite bole la 2 entry sehari...insyallah seboleh2 nya xkan biarkan blog tak berupdate kecuali klw mmg tak larat tahap kronik..

nak bw blog kawan2 pon dah jarang skang ni...keje nye dok baring je kt umah klw xde wat pape..tu je la ubat sakit belakang yang terbaik...

sorry yea kepada kengkawan yang rajin jengah sini saya tak menjegah blog korang balik...harap paham la ngan keadaan mak buyong ni nak bawa diri pon xlarat dah


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

No worries la nana...
Mesti kawan2 faham punya :)
Ok la tu ada update jugak
Kalu mcm kite dulu 2-3 bulan tak berupdate ms tgh peknen :)

Gieyana said... [Reply to comment]

Aq pon dh lm ignore tab tu..mmg x best sket klau update guna tab..guna tipon ja plg kurang pon...

Nk bw pon sm gk...mls....nnt bsalin nk cuti bernlog la rsnya..

Neway, take care babeh..berblog ni bila2 pon bolwh n yg penting ur health k..:)

zarena heeney said... [Reply to comment]

takper la nana
jaga diri bebaik tau

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

takpe..kengkawan memahami....jaga diri...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

haaaa betul2, entry bergambar mmg best dan senang dibaca kan, xpe2, all the best utk update entry, hihi :D

Alycia said... [Reply to comment]

takpe.. kt faham..
yg penting mama n baby sihat kan ;)

Maria Firdz said... [Reply to comment]

take care.. jaga diri berbaik.. moga dipermudahkan urusan...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

jaga diri baik2 tau...

lia said... [Reply to comment]

just take care of ur self, tau nana... blog ko ni jgn riso sgt sbb ko lg penting... daaaa

eima said... [Reply to comment]

sila berehat ... tak de entry boleh baca entry lama ko hape ... ade entry hary hari ai mai ... dun worri la

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

take care ye sis

diana said... [Reply to comment]

memang pun..pakI TAB susah nak upload gambar..nak susun gambar pun payah..guna laptop jugak yang best..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Takpe....kita semua paham..yg penting nana n baby...cihat...take care yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...