MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 17, 2013

seprise # 1 -BFF punye keje

tahun ni 2x dapat seprise, seprise yang pertama ni tak la berapa seprise hahaha..sebab nye dah tau dah si pasya, deah & nana mest ada je projek nak celebrate beday orang so dah leh agak diorang ni ada plan cuma plan yang mcm mana tu je tak tau.kali ni deah dh ckp awal2 masa ari selasa lagi 4 ari sebelum beday na ktorg ada seprise untuk kau ari jumaat jangan g mana2 nanti ko kena tutup mata haha..mana nak jadi seprise dah kan dia dah bgtau 4 ari awal...

ok la ari jumaat deah wazap kata nak datang amek kt umah kul 6.30 petang, dia suh bawa skali kain tutup mata...dah masuk dalam kete dia suh tutup mata..mana la dia nak kidnap aku ni hahaha...rasa mcm jauh je deah drive ish mana dia nak bawa aku ni..lama2 dok dalam kete ngan mata bertutup kan rasa pening tau..ye la bukan mata kita tutup sebab ngantuk tapi dipaksa tutup kan pusing2 je rasa kepala..

sampai la satu tempat ni dia suruh turun...eh..eh siap kena naik tangga bagai adalah dalam 20 anak tangga...masa tu mcm dah bole agak ni mest umah nana keding ni..klw umah diah tangga dia tinggi sikit kemain ati2 la deah memimpin ibu mengandung ni naik tangga..seriau pon ada wlpon orang pegang tapi rasa cam takut2 je naik tangga ngan mata tutup...xlama tu deah suh stop pastu dia suruh buka mata, kita dah 20 minit mata bertutup dalam kete kan kelabu asap la jadi mata tu...dok nampak kabur2 btol la umah si nana deah bawa kita...nengok2 pasya & nana dah tercongok depan pintu

dalam hati risau juga kan..mana tau tetiba amrul plak ada dalam umah tu hahaha...amrul tu bukan bole caya sangat tu..masa masuk dalam umah ngan mata yang kabur2 tengok kt ruang tamu ada sorang lelaki tengah pegang bb...dari saiz badan dah bole agak owh ni mest kbob laki si nana ngan adam ahaha..slamat klw amrul la tadi tu mau pengsan dah kot hahah...ye la lama tak jumpe kan kui2x

xlama tu diorang bawa kuar kek...klw tak mest kek rvc kak long je hehe kali ni kek baskin robin, pestime makan kek BR sebabnye kita ni kureng skit makan kek aiskrim, suke kek yang bebetol kek.pas tiup2 lilin seme makan kek dulu sementara tunggu dominos pizza sampai...dah kenyang seme lepak2 mcm ular kul 9.30 baru balik umah..

memandangkan kali ni kami ada ahli baru adam the bam bam tu pasal la diorang ni pakat buat umah nana keding sebab budak kecik tak elok kuar umah magrib2 kan...lagipon klw buat kat umah selesa sikit nak lepak ke nak baring ke xde masalah.

kepada kawan2 ku deah, pasya & nana..terima kasih kerana bersusah payah sambut beday aku...walaupon tak dapat sambut ngan amrul terubat sikit rasa hati bila ada kawan2 buat macam gini,sebenarnya dah tua2 gini xheran dah nak sambut beday...potong kek tu orang kata buat syarat je hehe..kekecik dulu mana la penah potong2 kek mcm ni, memang bukan jadi tradisi dalam family ktorg sambut beday sapa2 pon dalam family..bila dah besa ni je kawan2 yang celebratekan

ok lah...settle cite pasal seprise # 1 nanti kita sambung seprise #2 plak hahaha hover kang pangg skali

masa ni on the way umah nana siap tanya deah cermin kete ko tintedkan?kang orang nengok aku mesti orang kata ni asal budak ni tutup2 mata bagai haha

 kek cinonet je lagi mahal dari kek secret recipe
 dominos pizza yeah...mmg suke dominos dari pizza hut





Published with Blogger-droid v2.0.10

24 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K said... [Reply to comment]

hepy belated besday beb

ieda immi said... [Reply to comment]

x beshh aar suprise x menjadi nie ekekek .. apa2 punn tetap seronok bila BFF x lupakan kan ;)

sure sedap ice cream cake tuu !

lia said... [Reply to comment]

ini seyes punyer seprise ni he3

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

bestnya dpt BFF cam gibi kawan selamanya

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Best ada kwn2 camni
Terubat rasa rindu hihi

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer ada celebrate...ada org egat namanya

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

seronok sangat ye...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah bestnya...kengkawan semua sporting & happening..

happy belated buzzday!

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

best kan tetibe dapat surprise..takpe..nanti ayah mia buat surprise bile ade bb baru kang

watyz said... [Reply to comment]

hepi belates besday nana... :)

Zee Suhaini said... [Reply to comment]

heppy belated besday..

bestnya ada kawan2 yang prihatin camni..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bagus la bff ko..

terubat sket hati celeb ngan bff kan...

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@ieda immi
Hahaha dh bese diorg wat seprise so dah bole agak dah hehe

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahaha tp aku dh bole hidu awal

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin Mohamad
Amin...diorg mmg bff dunia akhirat

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Heheh tu la
Xkisah la xdpt celebrate ngan amrul
Janji diorg ada

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Heheh alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@Jue a.k.a Ibu 2F
Hehehe sonok sgt

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Heheh diorg ni mmg suke bab seprise nih

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
Hahaha dh ada org baru ntah nye xdan seprise bagai dah

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Zee Suhaini
Alhamdulillah....btuah sy dpt kwn mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Heheh diorh mmg trrbaek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...