MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 18, 2013

seprise # 2 dari encik suami

lepas balik je dari umah nana kul 10 gitu sampai umah tengok2 ada kek atas meja..tanya ngan mak eh ni kek sape ni??mak kata ntah tadi ada orang anta..mak g surau, yang terima nye adik..tak tau la sape hantar suh kasi kau mak kata...

alamak saspen ni sape plak yang baik ati nak kasi kek secret recipe ni kat haku ni...seprise btol nih...buka je kek tu tengok ada tulis selamat hari lahir sayangku ibu damia..eh sapa plak nak bersayang2 ni hahah..ni mest keje amrul ni...pastu mak cakap ntah2 amrul kot..saje nak buat terkejut kau...see mak pon dah paham prangai amrul suke wat orang tekejut hahaha...

dah tengok word sayangku tu tros sengeh2 ni sah la amrul nye keje ni..tros kita wazap dia tanya awak ke kasi ke kek kat saya ni?dia gelak je...kita tanya dia sape yang anta??dia kata dia la anta..dia menyamar jadik pompuan hahah..eii memain plak kang orang tanya bebetol, kita cakap bagi la tau sape anta?adik kata orang pompuan anta pastu dia jawab lagi awek sulu haha kohaja btol...rasa nak cekik2 je mementang kt lahad datu sket2 kang awek sulu

dah lah dia dalam pagi sampai la ke malam tu langsung tak wazap or call kita  nk wish beday, kita pon malas la nak wazap dia so kiranya sepanjang ari jumaat tu memang memasing xde call or wazap memasing sampai la kita dapat kek tu kul 10 malam baru kita wazap dia tanya dia ke yang kasi...

pastu baru dia cakap...jue (biras kita) yang anta kek tu kat umah..tengah dok wazap ngan amrul tetiba jue wazap tanya dah dapat ke kek?heheh...tahun ni dia pakat ngan adik dia plak nak seprise kan kita...jue kata along suh angah bli kan kek pastu belikan bunga sekali...tapi angah tak jumpe bunge..hehehe..alamak so sweet bunga mest tak tinggal kan?tak pela dd...nanti dd balik dd beli la bunga skali ngan anniversary skali hahaha....

tq dd..walaupon awak jauh kat lahad datu..ada juga seprise dia kasi kita ni memang btol2 seprise ni...

secret recipe choc banana cake dia tau kita suke kek ni kek ni je la dia kasi hahah
esoknye ari sabtu baru potong kek ni tu pon dah petang baru potong
klw dok kluang mau seminggu xabes2 dok kl kan ramai orang 2 ari licin dah
 muke orang penat potong kek, baru balik kenduri kawen masa sabtu tu dah ramai tanya bila nak potong kek nih..seme xsesaba nak makan kek haha...
 yang ni memang sokmo ober dari tuan tanah


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

so sweet la cik abang awak.walaupun jauh still suprise..best2..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Sweet sgt!
Oo jue yg anta rupenye ye hehe
Hai ya Allah, sukenya nengok nana n amrul ni
Moga bahagia la ye hingga hujung nyawa
Rase sebak plak tetibe hehe...
Take care nana!

watyz said... [Reply to comment]

best nye.. walaupon jauh tetap ingat kan... :)

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

sweet cam cake siap ada suprise kan

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sweet sgt amrul buat seprise kan...

lia said... [Reply to comment]

owhhhh so 'manissss' okeh... mungge3 kat kek tu mesti x sebanyak bunga dalam hati ko masa 2 kan ekekekkeee

Masni Syafie said... [Reply to comment]

so sweet...surprise for his lovely wife...hehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bertuah ko nana..
amirul jenis yg romantis kan..

sweet korang...sure ko sebak kan..huhu..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

ala sweetnya.. suka!

fazilzura said... [Reply to comment]

WAHAHHHHH lomantik nye en amrulll .. tgk muke cm ganeh , rupe nye dlm ati ado taman gitu ...

baguih2 dia wat gitu yew.. sure wif nye cairrrr ibarat cair ganesh choc atas kek .. WAAAAAAAAAAAAAAAA tingat kek choc ko tauu .. nyampassss..

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg surprise..kalo amrul yg ada kot2 die nyorok ke balik pintu lagi surprise...hehehe...kita plak sebak bc...apa2pn kek SR mmg sodap..kena mkn ramai2

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tu la igtkan dh jauh xde dah nak wat seprise hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Bese da dok pakat ngan deah nak seprise kita hahah
Kali ni dia suh adik dia ngan dik ipar dia plak seprise kan kita
Tq nad...kita aminkan kata2 nad

Nana said... [Reply to comment]

@watyztula igt dh jauh xde pape kejutan

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin Mohamad
Heheh klw ada bunga lg sweet ni

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Tulah terharu rasanya

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahaha cair hati aku mcm lilin tgh terbakar

Nana said... [Reply to comment]

@Masni Syafie
Hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Hehehe aku igt dia bukan dlm kategori romantik
Tp klw wat seprise gini kira romantik la kan

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Hehehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Hahaha kan?muka ganas tp dlm hati ada taman

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Hahah tau xpe klw dia ni tah apa dia buat tah

Maria Firdz said... [Reply to comment]

hehe.. hubby kite pnh wat gini.. nangis terus engkau.. hehe..

opss... akk.. sy mcm prnh je terserempak dgn akk ni.. tapi di mana ea.. hehe... kat KL, x besar mana kn... lagipun hari2 lalu keramat... hehe

Nur-nba said... [Reply to comment]

So sweet... Mana boleh lupa isteri tersayang.. Jauh di mata dekat di hati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...