MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, June 30, 2013

tempahan biskut sarang semut kini dibuka!

alhamdulillah tahun ni masuk tahun ke-5 kita jual biskut sarang semut & kebanyakan pelanggan seme datang dari blog.memandangkan tahun ni kita akan berpantang dalam puasa jadi harap maaf tiada delivery ye klw sape2 nak oder pos juga saya tak buat sebab memang tak pernah pos kuih ni sebab dia sangat fragile nanti sure jadi habuk klw sampai ke tangan korang.so klw sape nak beli korang kena datang amek sendiri kuih ni kat rumah saya, area taman keramat, kuala lumpur.

bagi sape2 yang berminat nak oder korang bole tros call or whatsapp saya  di no 0197942480. korang just bagitau nama korang sape, berapa botol korang nak.bila kuih2 ni seme dah ready saya akan follow up dengan korang untuk bagitau kuih dah boleh collect.

kuih ni saya buat menggunakan buttercup sebalang 50pcs RM25
 contoh balang yang di gunakan

p/s : saya mencarik 2 kastemer tahun lepas mamarayyan dari putrajaya & zura dari seri rampai, diorang yang mula2 call awal tahun aritu nak oder, sorry no korang dah hilang dari handphone saya...klw korang terbaca entry ni cepat2 sms saya yea..

amaran keras :
memandangkan tahun lepas ada yang beria2 oder tapi sampai sudah tak amek2 kuihnya harap maaf..saya dah blacklist nama awak, saya rasa dia tau sape dia.so kalau tahun ni ada juga yang beria2 oder tapi sampai ke sudah tak amek2 kuihnya...nama anda juga akan di blacklist untuk oder pada tahun2 akan datang.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

aku mntk izin Mr Fallah lu, kalau dia rajin nak p area umah ko, aku terus wapp ko ek... berharap bebenor nak makan sarang semut, buat ilang kempunan masa peknen Zara ekekekekeee

Maria Firdz said... [Reply to comment]

ishkk.. mcm sedap je... akk dok keramat kt ne?? leh cod???

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue dah tempah tau...

Masni Syafie said... [Reply to comment]

berminat...taman keramat? dekat dgn jalan semarak tak? hehehe
xtahu sgt jln KL tapi pernah terbaca signboard...hehe

zety said... [Reply to comment]

keramaattt..klulah dekatttt

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

wah. mood raya sudah mariiii...

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahaha ok no problem

Nana said... [Reply to comment]

@Maria Firdz
Area lrt jelatek
Bayar masa amek kuih

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Ok, tq

Nana said... [Reply to comment]

@Masni Syafie
Dekat sgt dlm 10 mnt je

Nana said... [Reply to comment]

@zety
Hehehxde ke tlajak2 bjalan area sini

Nana said... [Reply to comment]

@adianiez AIDA
Heheh sy mmg xde mood raya thn ni

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Owh... Dekat sgt...

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Sy mmg hari2 lalu area keramat..sbb hntr ank kt desa wangsa keramat dan sy ngajar kt dtho..dlm kem kementah tu je..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

sgt2 sedapppppppppppppppppppp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...