MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 13, 2013

tq ;)

 minggu lepas mak g sabah seminggu, abang kita kan dok sana, tu dia ajak ma ngan abah datang berjalan sabah, mak kita tu apa lagi abes dia soping ikan kering, ikan masin rumpai laut.jangan tak caya rumpai laut kering yang orang jual 20 sebekas tu mak kita beli kt sana sekilo 10 hengget je huiyoo buat bisness bagus gak ni kan hehe...

samping tu mak beli la rantai mutiara & kerongsang utk anak2 pompuan dia..pilih2 la memasing mana yg berkenan..aritu kita g sabah bli kerongsang utk mak kali ni dia plak bli utk kita
 yang ni plak ole2 dari fiza, wife nye usop whilca dia g sabah juga sama date ngan mak kita pegi, abes tu masa reunion kecik2 kat red box dia bawa kuar sepastik ingatkan suh pilih barang dalam pastik tu rupanya sorang satu dapat satu pastik ada 2 keychain, 2 fm, kerongsang & gelang mutiara tq fiza!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...