MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 11, 2013

Anniversary dinner @ cozy corner

Masa siang tu amrul tanya nak g makan mana dinner?2 pilihan je dia kasi, nak makan western ke makan arab?jenuh la kita fikir dr siang sudahnya mlm sebelum gerak pon xtau lg nk g makan mana..camni la ktorg slalu ada masalah nak pilih tempat makan, ni mujor dia kasi 2 pilihan je klw dia kata xkisah la nak mkn apa..lagi la kepala otak berfikir xtau nak g makan mana haha..

Masa amrul tgh drive tu br diskass sy rasa nk mkn western la..chilis nak?pastu amrul kata awak larat ke nak tunggu chilis tu klw g mana da seat kosong manjang full..dah kebetulan time tu dh kat jln tun razak, kita pon tros cakap alah kita g cozy je la..cozy kt ampang park.padahal ada je cozy plg dekat, dalam great eastern mall tu, tp klw lat great eastern mall pon sma gak cam chilis kena q kadang tu..

Amrul kata ni tempat mak ngan arwah ayah dia pernah dating dulu hehe...ni br msk kali ke2 g makan sini ngan amrul.restoran dia lampu suram2 ala2 nak tido gitu suasana pon very the cozy lah..klw kt great eastern mall bising skit sebab besar tp klw ampang park ni dia lebih cam privacy skit suasana dia.

Kita oder black paper steak, terbaik! Harga rm46
 Amrul sizzling lamb chop rm36
 Mia cam bese fries tp xmakan pon! Berminyak sket fries dia
side oder mushroomm sup ngan garlic bread,sedap lg pizza hut nye mushroom sup mushroom sup rm9 garlic bread rm6
 
 vanilla milk shakre rm7 & fresh orange rm6

gambar terkini 39 weeks ++

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Sedapnya!
Eeee comey la nana!
Lagi sarat lagi comey! :P

fazilzura said... [Reply to comment]

comei je perut ko beb... ko ingt xperut aku besau mano wakakakkaka..

aku tgk si amrul plak dh slim wakakak.. dia pass kembg dia kt ko yew..

watyz said... [Reply to comment]

comelnye perut... tgk perut org je la ye.. hehehe..
eh makanan la!! ok dh dok diam... hahaha

mama tisya said... [Reply to comment]

pernah mkn sekali kt cozy ni..tp lama dh dlu2

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Nampak.sedap tapi mahalkan?

eima said... [Reply to comment]

syok nye die ... sejak ensarjan dah balik ni ....

lia said... [Reply to comment]

tgk makanan tersebut d petang hari adalah mengujakan yer ha3

Lynn Damya said... [Reply to comment]

sweetnye pregnant (n_n)
adoi kak, pic2 makanan tu mengundang kelaparan perut ku ini, haha

selamat berbuka puasa :D

Lina said... [Reply to comment]

black paper steak tu nampak menyelerakan sungguh

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bestnya plak smbut aniversari kt sini..
mknan dia nmpk sedap la..hehe..

#perut ko tk nmpk bsr sgt kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...