MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 11, 2013

Anniversary lunch

sebelum tu nak minta maaf yea..entry pasal makanan ada 3,4 lagi tak publish..hehe sorry klw entry ni akan menggugat iman anda sekalian

Pagi anniversary tu ada checkup kat klinik, checkup 39 weeks.bese g awal sebab apointment kul 8, kul 7.45 dh smpai tp ritu tlewat plak kul 8.30 br smpai.klw dh lewat sampai paham2 je la..lama skit la nunggu nye bese sejam stengah kali ni 2 jam lebey ngam2 kul 11 abes

Sian la.. hai peneman setia amrul ngan mia sama2 xbekpes tunggu kita abes checkup.abes je cek amrul ajak g makan, dia tanya nak makan apa?kita ckp nak mkn ikan baka...dia tanya lg pasar keramat ke istana?eh apa barang pasar keramat kan..dah dia ada haruslah kita ajak dia g jauh skit belakang istana sana...memang dah lama tingin nak mkn,sebab dah dok johor ni bole g makan klw trn kl je..

Sempoi jek anibeseri lunch, xperlu restoran mahai2 xperlu lunch kat otel segala..heheh janji makanan tu memenuhi selera anak tekak kita settle..

Mcm bese lah klw mkn sini wajib amek pari seketol, ngan sotong, arit amek sotong 2, nasi plak 4, amrul mmg klw mkn sini nasi 2 pinggan dia tala..hahaha mia pon suke gak mkn sini boh kicap banyak2 letak ikan dlm pinggan dia..settle

Utk seme lauk ngan nasi ngan air teh o ais limau total rm31, air plak air tembikai ngan laici rm7
 




15 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Sotong bkar tu menarikkk...sek bek time aq buka blog ko ni tgh full..klau ptg sket mau tgugat nih..:p

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Kt blkg istana?nanti nak ajak hubs g makan la..

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Wah.. Sihat lagi kak nana...ingt dh berslin dh....39w tu.. Dh x lma agaknye...

mama tisya said... [Reply to comment]

lama tul tk mkn ikan blkng blkng istana...pg2 tgk gmbr makanan lprrrrr:-p kita pn ada entry gmbr makanan gk tp tk publish lg

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Wow wow wow!
Teringin nak p tp jauhhh hukhuk :)

::NureeN:: said... [Reply to comment]

perghhh sotong dia...
terangkat beb

MRS. K said... [Reply to comment]

lama gilerrr tak makan kat sana

lia said... [Reply to comment]

sotong bakar... ehemmm ehemmmm *telan airliur laju2*

mrs kayrul said... [Reply to comment]

terangkat nie...bila teringin nak makan ikan bakar mesti teringat kat blog nana...pernah ajak suami g makan, pastu dia tanya kedai tue kat mana?...kita x tau just cakap belakang istana...so sampai sekarang x pergi coz tak tau jalan...huhuuhu

~ana~ said... [Reply to comment]

3 minggu lepas aku g gerai hujung yg baru tu sbb gerai ni tutup...ambik sotong sekor, ikan apa ntah lg sekor, nasi 3, teh o ais 3...aku kena rm53...bulat mata aku tgk kertas makcik tu...tobat dah x g situ...sotong dia lebih kurang je beso nya dgn sotong ko nih...

watyz said... [Reply to comment]

uish.. mmg menggugugat iman.. tingin nk try kat cni bole??? hehehe

kayyana said... [Reply to comment]

alamak... tergugat rasanye tgk sotong tu.. huhuhuh

eima said... [Reply to comment]

tau tp tak penah sampai pun ...

Noor Atikah Ramli said... [Reply to comment]

sangat menggugat . hahahaha

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

mmg tergugat iman ni..haha..
ptg2 gini plak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...