MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 12, 2013

baju raya kakak, tak settle lagi

hari selasa gagahkan diri ajak amrul g kwc, bila kita cakap jom g carik baju mia..kat mana dia tanya?kwc kita cakap eh larat ke?heheh..kebetulan plak sakit belakang ni dah ok dari 2minggu lepas tu la kita berani ajak amrul..klw sakit kuat memang xkose nak pegi...gagahkan juga la jalan pelan2 dari tingkat g sam[ai tingkat 5 mencarik baju mia

niatnye memang nak cari dress je untuk mia, xmo dress yang over2 sebab nak pakai buat raya naik tingkat 1,2,3 memang banyak dress bdak pompan tp seme jenis kain net ropol2 adeh...kita memang xsuke over2 sebab baju nak bawa g jalan raya je pon bkan baju nak g pesen show atau baju nak wat photoshoot...payah juga nak cari dress kain cotton ni..last2 tingkat 5 baru la jumpe...

masuk kedai ni tah apa nama kedai xingat rembat 3 helai, klw bli 3 helai baru dapat half price..tp melampau2 plak dia letak rege baju tu kalau selai..mcm baju ni harga selai RM72 tp sebab kita beli 3 helai so kita dapat la selai baju ni RM36, pastu plak kita ni pesen xsuke beli baju dress xberlengan tp susah nau nak cr dress ada lengan..dah xlarat nak round beli juga la baju nampak tiak hehe
 yang ni konon2 rege asal RM97 xmasuk akal je bunyi kan?tp sebab kita bli 3 dia kasi RM48.50
 tshirt ni klw selai RM22 beli 3 dapat RM16 selai
 pastu dah bli2 baju kakak tetiba amrul bersuara baju bb xbeli ke?hahaha...adoi la ingat dia xkisah pasal baju bajan anak ni...kita ni ingt malas nak beli dah baju bb pakai mana ada je..dah amrul yang tarik baju ni bayo je la
rompers 5 helai RM30
 tak settle lagi baju kakak ni...suar jeans, baju kurung & kasut raya tak beli lagi..nampak gaya nanti memang suh sape2 la tlg belikan...suh deah ke suh kakak kita ke tlg belikan...baju mama?nan hado..hahah tah stakat ni memang xde baju raya lagi...dah tentu2 raya kita dalam pantang tah tgk la nanti tetiba mood tergedik2 nak baju raya juga suh la sape2 belikan...daddy plak?huh mcm xde makna raya bagi dia sebab dia mcm koje je tahun ni dah tahun lepas dapat cuti kan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Cantek baju kak mia
Tkpe sempat lg ni klu nak p beli
Deah kan rajin bwk mia jnjalan hehe

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

dapat murah plak romper tu 1set ..ipar kita beli 40.00

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

salam jumaat..m3h last minit nanti baru shopping..hehe

Masni Syafie said... [Reply to comment]

alolo...cian nye mama xde bju raya...
beli la sepasang buat semangat anak2..hihihi
doa2 la spya asben dpt cuti raya

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

alhamdulillah aku seme dah setel...raya hanya untuk anak2...kita???tak kisah tak raya pung...

fazilzura said... [Reply to comment]

ko raya thn ni ambik bau je kan beb ...

ko melaram pakai kain batik le jwp nye..

*** mmg rambg mato kalau pi kwc.. aritu aku pi time ngdg 9bln jgk.. gigih wehhh .. tp mengah , rs nk suh pak ajil dukong

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak pe la janji kakak mia ada baju untuk raya kan...dah mak pak pon mcm x leh raya kan..

lia said... [Reply to comment]

meroyan btol harga yg deme letak...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Dulu g kwc tak jumpa.plak baju budak lelawa..huhu

mama tisya said... [Reply to comment]

mh tul kalo selai ek..tu la kena bli byk

Ya ALya said... [Reply to comment]

Harga sepasang xmasuk akal langsung...dress tu klu 36 sehelai sama je yg jual online kan...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

kite lom settle lg nih... huhuhu

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Hui... Hrga tak.msuk.akl.. Dh tu beli byk leh kurg spruh lak tu..hmm.. Biasa la kak.. Kerja sbg unit beruniform ni.. Redha je raya diperantauan.. Huhu... Sy pun x tahu g pe.cite dgn cuti raya ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...