MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 31, 2013

berbuka di the castle @ kampung baru

 sebelum beranak sempat la kita puasa 5 hari...pastu 2 hari berbuka kat luar, kat intai2 ari jumaat pastu ari sabtu plak berbuka kat the castle kampung baru.masa ni kita bar balik dari times square g tengok wayang pastu masa dalam kete amrul tanya la mana buffet steamboat?kita pon suggest la asapanas kat selayang sana..dia kata jauh plak nak g sana...kebetulan lalu jalan tun razak kita pon ckp ok la..klw xmo g selayang g rosdet la kat chow kit sana dah lama xmakan siakap kerabu mangga dia

ok la..amrul pon tros mask kg baru..eh eh..sekali dah masuk kg baru dia cakap eh kita buka kat restoran arab la..kawan saya ada keje situ katanya...makanya dari konon2 nak makan steamboat lah, nak makan kt rosder la sudahnye g makan arab..

kat petonas kg baru tu ada 3 restoran arab buffet sama je harga dewasa RM39 ada marakesh, the castle ngan lagi satu apa ntah nama restoran dia dekat2 je antara satu restoran tu..amrul nak g marakesh tmpt kawan dia keje tu tp tgk xramai orang kita usha the castle tu ramai orang mesti bess

so amrul suh pilih antara 3 tu kita ajak je la g the castle tu.buffet harga dia dewasa RM39 kanak RM20 tapi kan masa dia kira dia cakap xpe la anak awak saya xkira..budak bukan makan apa sangat pon katanya...wah baik ati kan?btol la..mia bukan makan pon kambeng segala dia makan fries je!hihi...

ok la rasanya berbaloi RM39 tu sebab nye klw g makan kt saba pon mandhy lamb dah RM25 sepinggan...ini bukan stakat mandhy lamb, mandhy chicken, ada chicken kebab, lamb kebab ngan desert segala macam...paling sedap cream caramel 2x tambah sedap nak mam!

muka sehari sebelum beranak :)

variasi kebab
desert
kita nye amek skit je
nasi arab lauk kamben ngan ayam

kebab sedapp!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Amanda Suria said... [Reply to comment]

Amboi...sedap2nya....

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Sure sedap ni..dh berapa.kali.dah pospone nak makan nasi arab masa berbuka sebab hubs keje petang plak..hadoui

mama tisya said... [Reply to comment]

tk prasan ada restoran arab kt kg baru..ye la bdk2 bkn mkn sgt pn

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak penah sampai sini...nampak makanan menarik tu,...sue raya johor lagi tahun nii..nnt sue datang terjah yee

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak penah sampai sini...nampak makanan menarik tu,...sue raya johor lagi tahun nii..nnt sue datang terjah yee

lia said... [Reply to comment]

x berani nak buka puasa kedai arab sbb rasa mcm x berbaloi... pasal aku makan betul2 mandy chicken jer he3

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

selalunya aku ade mood tgk akmbeng n bbq
tapi arini aku tgh sakit ati
so..
aku baca satu tanpa perasaan
ahaha..
tpi best la kot castle ni klu dpt gi..
nnti2lah aku nk gi

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Yumyum!
Kambing!
Haha

pena rozie said... [Reply to comment]

Nasik arab... Sedap....

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

wow! sedapnya makanan tu..

eima said... [Reply to comment]

oh my oh my...sedap tu ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...