MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 10, 2013

dating berdua

last weken amrul tanya nak g tgk wayang tak?kita memang serender la nak tgk wayang kan..sebab belakang dok sakit2 dah 2 minggu xbaik2 nak duduk lelama pon xleh, kang klw ikut dia tgk wayang kang mau terberanak plak dalam wayang xpasal2 dapat pakej tengok wayang free seumur hidup kang hehe...

kita cakap klw nak g makan kita bole join klw nak tgk wayang g la berdua ngan mia lagipon mia dah lama tak tengok wayang kalau tak sebulan 2,3 kali nengok wayang.ok la..pas je lunch kat luar tros balik umah buka tgv online tengok masa tayangan kul 4.30 tros bli tiket online je..sementara nak suh mia tgk wayang tu suh dia tido dulu

dah abes tgk wayang tu amrul wazap gamba..amboi nampak suke benar dia kan bole kuar jenjalan...yela bape lama xkuar jalan tgk wayang seme kan...ibu memang xlarat..dapat tengok anak hepo pon ibu dah suke

 dua beranak tu layan cite dispicible 2, kita wazap amrul ok tak cite tu?dia kata ok..mia asik gelak je katanya hah klw dia gelak je memang best la tu


 dah abes main game amrul bawa mia g restoran upin ipin kat taman melati, mulanya kita wazap amrul, nak ajak dinner pas diorang abes tgk wayang, pastu amrul kata nak bawa mia g restoran upin ipin sebab ari ahad tu maskot upin ipin ada kt restoran tu, mana amrul tau pon xtau la..heheh dr petang tu lagi sebenar nya dia cakap arini ada maskot upin ipin kt kedai dia, kita cakap bawa la mia..kita nak join mmg xlarat

 amrul kata mia takot nak amek gamba ngan maskot tu apa la mia..kata suke sgt tp takut

 ayam goreng...sedap..sedap..sedap hehehe



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Kemain mia dating ngan abah dia ek..

mama tisya said... [Reply to comment]

suka mia dpt tgk wyg..pastu dpt mkn kt upin ipin n jmpa maskot..die takut lg maskot ek..hehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

seronok dating ngan bapak ya..heheheh

eima said... [Reply to comment]

ok la mia dah dpt jalan sbb dedi die dah balik ..syok la tu

mrs kayrul said... [Reply to comment]

seronok ye dating berdua...takpe nanti adik keluar dating berempat plak

Ratu Hatiku said... [Reply to comment]

bestnya mia..dpt tgk wyg ngan jumpa maskot upin ipin :D

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Seronok tgk mia dating :)

tiga lalat said... [Reply to comment]

Salam.Sunguh meriah ya.He.

zarena heeney said... [Reply to comment]

wahhhh muka mia senyum lebar jea

fazilzura said... [Reply to comment]

aku pun dh sarat2 time tu le pak ajil rajin ajak brjalan .. rs nk trbanak pun ado

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nampak dier enjoy sangat ngan daddy dier ni..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

happy je mia..
sian dia gk kan..lama tk keluar jenjalan..
now bapa dia dh bwkan...best tk terkira arr tu..hehe

lia said... [Reply to comment]

mia nmpk da matang bebenor ;)

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Wah.. Lepaskn rindu dgn abh dia la ea...

watyz said... [Reply to comment]

ka main lagi 2branak ni dating ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...