MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 8, 2013

happy 7th anniversary

 08.07.06 - 08.07.13, alhamdulillah...hari ni genap 7 tahun usia perkahwinan ktorg...kalau sebelum ni xpernah ada kesempatan nak wish depan2 sebab berjauhan kan, skang ni kebetulan plak amrul cuti so arini bole la abeskan masa sama2 sempena anniversary.pejam celik dah 7 tahun dah eh kawen..kalau la kita jenis produktif mesti anak dah 6 orang hahah..verangan...ni sebab xberapa nak produktif anak baru nk masuk 2.

rasa mcm nak celebrate sebab amrul ada kt sini..tapinye nak celebrate beria cam dah xlarat...arini dah masuk 39 weeks dah..waktu entry ni di publish kita kat klinik nak wat checkup 39 weeks, kalau gagah lagi pas checkup igt nak ajak amrul penuhi selera anak tekak yang masih lagi ada sisa2 teringin nak makan itu ini haha..ni memang melampau dah ni.. bukan kata ngidam dah ni mak nye yang lelebih...

kan bez klw bb kuar arini..heheh dapat celebrate anniversary skali ngan beday...haih nampak gaya xde tanda2 lagi bb nak kuar ni..harap baby keluar sebelum jumaat...daddy dah la cuti sampai jumaat pastu kena balik johor, klw dah bersalin baru dapat cuti lg seminggu...huhuhu...skang ni tiap ari doa bb kuar cepat..tiap ari cakap ngan bb cepat la keluar sementara dd ada kat kl ni...

eh nak cite pasal anniversary mengarut plak cite bb xkuar2 haha...kepada encik amrul saya tau awak suke skodeng blog saya hehe..happy anniversary..semoga ikatan perkahwinan yang di bina kekal hingga ke akhir hayat...i lebiu very strong haha...

7 tahun lepas memasing kecik je lagi
 selepas 7 tahun?cam span menyerap air hahaa...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

hepi anniversary.. Moga bahagia hingga ke syurga.. Amin

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah..dah 7 tahun..semoga berkekalan ye

mama tisya said... [Reply to comment]

happy 7th anniversary...tklama dh tu bb nk kuar ...moga2 dlm minggu ni b4 amrul blk

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

Happy Anniversary nana..lahir bulan ni kira hadiah anniversary gaklan bby tu kan..hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

walaupun mcm span menyerap air, tetap cumill je couple ni tau...happy anniversary nana

Sura Mohd said... [Reply to comment]

happy Anniversary..smoga berkekalan sampai ke syurga..akak tengok suami isteri ni makan lama makin cumelll..

lia said... [Reply to comment]

hepi anniversary dear.... semoga kekal ke jannah, InsyaAllah....

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

ok lagi la tu mana ada s[an serap air cam kitaorg ni hahaha

happy annivesary nana & en amrul semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa

Cute Mum said... [Reply to comment]

happy anniversary nana n amrul..
semoga baby keluar time dd ada bersama yer,,
uyun paham perasaan tertunggu bila baby nk keluar.. sbb sara keluar cukup 40 minggu.. tapi mudahlah nk keluar..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Hepi anniversary dear :)

eeda haziq said... [Reply to comment]

happy anniversary ke 7... :)xsabar nk tunggu update pasal baby baru.. :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Happy anniversarry yg ke 7...moga bahagia selamanya..amin

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

happy anniversary akak n husband...
baby,,cepat2 kuar yer....hehe

Masya said... [Reply to comment]

happy anniversary .. moga berkekalan hingga akhir hayat...

Ietams said... [Reply to comment]

happy anniversary! sweet sangat gambar2 tu

ieda immi said... [Reply to comment]

tahniah dik !
sekejap jee dah 7 tahun ..
dah nak ada anak 2 .. ;)
semoga kekal bahagia yee nana dan suami ;)

watyz said... [Reply to comment]

happy anniversary nana n amrul... :)

juelee said... [Reply to comment]

hepi annibeseri

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tak lupa nk wish kt sini gak..

slmt ulangtahun perkahwinan utk ko dan hubby..

semoga korang kekal bahgia higga akhir hayat...ameen..

Nur-nba said... [Reply to comment]

Happy Anniversary Nana.. Moga berkekalan hingga ke akhir hayat..

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Selamat hari ulang tahun... Moga kekal bhgia hgg akhir hyat... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...